Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 25

S.Skvernelis apie kandidatavimą į prezidentus: „Nesuabejočiau ir imčiausi tokios atsakomybės“

Viena intriga mažiau? Tokį klausimą kelia žurnalistas Edmundas Jakilaitis, kuris šeštadienį po pokalbio „Laisvės piknike“ su premjeru Sauliumi Skverneliu socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino ministro pirmininko citata, kurioje jis užsimena apie kitais metais vysiančius prezidento rinkimus.
Saulius Skvernelis
Saulius Skvernelis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Manau, kad jau yra dar vienas ir gana realus kandidatas į prezidentus – Saulius Skvernelis. Jis beveik aiškiai tai pasakė mudviems kalbantis Laisvės piknike“, – skelbė E.Jakilaitis.

Jis nurodė, kad S.Skvernelis apie tinkamumą būti prezidentu sakė taip:„Aš esu beveik dveji metai ministras pirmininkas, o tai yra neįkainuojama patirtis, kurios neįgysi, nepaskaitysi. Tai yra patirtis, kad pats esi atsakingas už savo darbą, už savo poziciją, už savo priimtus sprendimus ir milžinišką darbo krūvį. O pozicija, apie kurią mes kalbame, yra lengvesnė, paprastesnė, tad jeigu tą reikėtų daryti, aš nesuabejočiau ir imčiausi tokios atsakomybės.“

Kaip skelbia E.Jakilaitis, visas jo pokalbis su premjeru bus pirmadienį per „Laisvės TV“.

Kol kas apie dalyvavimą 2019 metais vyksiančiuose prezidento rinkimuose pareiškė šeši kandidatai: Naglis Puteikis, Aušra Maldeikienė, Valentinas Mazuronis, Petras Auštrevičius, Žygimantas Pavilionis ir V.Ušackas.

Tačiau realiausiai kandidatais laimėti rinkimus laikomi S.Skvernelis ir ekonomistas Gitanas Nausėda, oficialiai dar nepranešė, kokį sprendimą yra priėmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai