Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 01 30

Šaltis išjungė kai kuriuos Kauno šviesoforus

Smarkiai atšalus orui, nustojo veikti kai kurie Kauno šviesoforai. Specialistai aiškina, kad, staiga pasikeitus temperatūrai, susidaro kondensatas, kuris veikia įrenginius. Neveikiančius šviesoforus prižiūrintys darbuotojai juos išvalo, pakeičia sugedusias detales, įrengia apšiltinimą.
Šviesoforas
Šviesoforas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras 15min.lt sakė, kad situacija yra kontroliuojama ir tik vienas kitas šviesoforas, kaip ir kiekvieną žiemą, nustojo veikti.

„Ryte neveikė Šv.Gertrūdos ir Birštono gatvių sankryžoje įrengtas šviesoforas, praėjusią savaitę – Varnių gatvėje. Tačiau tai nėra masiški gedimai. Įrenginiai genda ir vasarą. Kol kas nieko nenutiko“, – teigė P.Keras. Į redakciją skambinę skaitytojai pranešė, kad šviesoforas pirmadienį neveikė ir Marvelės gatvėje, prie Aleksoto tilto.

Valdininkas prisipažino – numatomų didelių šalčių, kai temperatūra gali kristi ir iki -30 laipsnių, laukia su nerimu. Atšiaurus oras gali pridaryti daugiau nemalonumų. P.Keras paragino vairuotojus būti labai atidiems kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas