Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SAM skelbia konkursą GMP tarnybos vadovo pareigoms užimti

Sveikatos apsaugos ministerija paskelbė konkursą Greitosios medicinos pagalbos (GMP) tarnybos vadovo pareigoms užimti.
Karšta pirmadienio popietė Vilniuje
Karšta pirmadienio popietė Vilniuje / Patricija Adamovič/BNS

Kaip ketvirtadienį pranešė ministerija, pretendentų paraiškos priimamos iki spalio 10 dienos.

„Kviečiu pokyčių vadybą kaip savo stiprybę matančius kandidatus pretenduoti į vienos iš kertinių sveikatos apsaugos sistemos organizacijų vadovo postą ir kurti tokią Tarnybą, kuria didžiuotųsi ir darbuotojai, ir pacientai“, – pranešime sakė sveikatos apsaugos ministras Aurimas Pečkauskas.

Konkurse gali dalyvauti žmonės turintys ne mažesnę kaip ketverių metų vadovaujamojo darbo patirtį, aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės, verslo ir viešosios vadybos arba gyvybės mokslų studijų krypčių grupės studijas ir įgijus ne žemesnį nei magistro kvalifikacinį laipsnį, arba jai lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją, puikiai mokėti valstybinę kalbą.

Anot ministerijos, laukiami kandidatai, turintys puikius lyderystės ir vadovavimo organizacijoms įgūdžius, išmanantys pažangius organizacijų valdymo principus, gebantys kurti ir įgyvendinti ilgalaikes strategijas bei diegti inovacijas, kurios didina įstaigos veiklos efektyvumą ir gerina paslaugų kokybę.

Taip pat šiai pozicijai reikalingos finansinio planavimo, sveikatos teisės, personalo motyvavimo, vidinės ir išorinės komunikacijos žinios ir įgūdžiai, iškilus krizėms ar grėsmėms, bus svarbi greita reakcija ir efektyvūs sprendimai, teigiama pranešime.

Ministerija tikisi, kad vadovaudamas vienai didžiausių Lietuvos valstybinių įstaigų, vadovas gebės kurti organizacijoje pagarba ir dialogu grįstus darbo santykius, palankų emocinį klimatą darbuotojams, kurie kasdien gelbėja kitų žmonių gyvybes.

Siūlomas atlyginimas GMP vadovui siekia 8,4 tūkst. eurų neatskaičius mokesčių.

Greitosios medicinos pagalbos tarnyba yra vienintelė centralizuotai teikianti greitosios medicinos pagalbos paslaugas visoje šalyje.

Visoje šalyje filialus ir teritorinius skyrius turinčioje organizacijoje dirba beveik 3 tūkst. darbuotojų – skubiosios medicinos pagalbos paramedikai, skubiosios medicinos pagalbos slaugytojai, gydytojai, dispečeriai, vairuotojai, administracija ir kitas personalas.

Centrinis tarnybos biuras įsikūręs Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas