Iš viso net 20 teisingai atsakiusiųjų laimės „Santa Maria“ tailando produktų rinkinius.
Dalyvauti konkurse galite paspaudę čia.
Tailandiečių virtuvė – viena iš labiausiai vertinamų pasaulyje, nes yra sveika, džiuginanti, patiekalai lengvai paruošiami ir ganėtinai specifiniai, o pagrindiniai akcentai – prieskonių bei pagardų gausa. Patiekalai įprastai ruošiami „Wok“ tipo keptuvėse; šios, gilesnės nei įprastos, aptakaus liejinio keptuvės su grūdintu paviršiumi ypač tolygiai paskirsto šilumą.
Norint pasimėgauti Tailando patiekalų skoniu kasdien nebūtina ten vykti. Dabar šalia gausios Pietryčių Azijos patiekalų prieskonių paletės „Santa Maria“ siūlo išbandyti 4 naujus „Wok“ padažus: švelnaus skonio imbierų ir citrinžolių specifinio skonio padažą; geltonąjį kario; žaliąjį bei raudonąjį kario kepimo padažus, skirtus vištienos patiekalams. Akimirkai persikelkite į Tailando skonio pasaulį – jis yra arčiau, nei manėte.
„Santa Maria“ interneto svetainėje rasite autentiškų Tailando virtuvės sudedamųjų dalių, receptų ir idėjų – www.santamaria.lt.
Imbiero ir citrinžolės padažas; Prieskonių mišinys vištienos patiekalams „Thai Wok“; Raudonojo kario kepimo padažas; Ryžių makaronai |