Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 03

Festivaliui „Jaunas kaip Vilnius“ – savanorių kritika: skundžiasi tampę alaus dėžes ir rinkę šiukšles net nevalgę

Festivalis „Jaunas kaip Vilnius“ praūžė prieš gerą savaitę, tačiau įspūdžiais tebesidalinama. Vienų tie įspūdžiai itin geri, kadangi jie net per lietų mėgavosi muzika, kitų – su nuoskaudos gaida. Taip kalba kai kurie savanoriai, festivalį prisimenantys kaip tikrų tikriausią išbandymą, kai teko ir alaus dėžes tampyti, ir šiukšles iki gilios nakties rinkti net normalios vakarienės nevalgius. Organizatoriai „Go Vilnius“ apgailestauja dėl tokios patirties, tačiau dalijasi ir visiškai priešingais atsiliepimais.
Žmonės gausiai renkasi į festivalį „Jaunas kaip Vilnius“
Žmonės renkasi į festivalį „Jaunas kaip Vilnius“ / Roberto Riabovo / BNS nuotr.

Tradiciniu jau tampantis festivalis „Jaunas kaip Vilnius“ šiemet žavėjo ne tik skirtingo stiliaus lietuviškos muzikos žvaigždėmis, bet ir pasaulinio lygio įžymybės Ritos Oros koncertu. Ir nors kai kas sostinės gimtadieniui skirtame renginyje pasigedo paties Vilniaus, netruko ir komplimentų renginiui, kurį liepos 25 dieną Vingio parke negailestingai prausė lietus.

Vis dėlto dar prieš festivalį jo rengėjai sulaukė kritikos dėl esą labai didelės vienos dienos renginio sąmatos. Iš pradžių kalbėta, kad ta suma siekia net per milijoną eurų, tačiau vėliau „GO Vilnius“ vadovė Dovilė Aleksandravičienė atskleidė 15min, kad visas renginys turėtų kainutis iki 640 tūkst. eurų be PVM. Ir tai esą yra 29 tūkst. eurų mažiau nei pernai.

Daugiau nei pusę šios sumos sudarė pinigai, skirti R.Oros koncertui, – 350 tūkst. eurų be PVM.

Jaučiasi nusivylusios

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi