Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2009 05 22

Skambės rokerių dainos

Roko muzikos meka vadinamame klube „Džem’Pub“ penktadienio vakarą laukiami visi, kuriems žodis „Arbata“ reiškia šį tą daugiau nei garuojantis puodelis.
Grupės „Arbata“ nariai tvirtina, jog kiekvieno jų pasirodymo tikslas – visų žmonių gyvenimą padaryti šviesesnį.
Grupės „Arbata“ nariai tvirtina, jog kiekvieno jų pasirodymo tikslas – visų žmonių gyvenimą padaryti šviesesnį. / Nuotr. iš asmeninio archyvo

Šiandien į Kauną atvykstančios grupės šaknys siekia net 1996 metus, kai susikūrė kolektyvas, pagal to meto aktualijas pavadintas „Princesė Diana“. Nenuspėjami ir netradiciški rokeriai 2001 metais pakeitė grupės pavadinimą ir tapo „Arbata“.

„Savo dainomis nesiekiame atrasti kažko naujo, kažkam kažką įrodyti, tiesiog stengiamės gyvenimą, šią akimirką, padarytų šviesesnį. Manome, kad nėra absoliučios, visiems vienos taisyklės, kuri nusakytų, kuri muzika yra tikra, kuri ne. Dėl to, kuriame tai, kas tuo metu yra širdyje, kas padėtų šią akimirką būti laimingu. Nesvarbu, ar ši muzika skambėtų liūdnai, linksmai ar lyriškai. Viskas priklauso nuo to, kas tuo metu vyksta aplink ir viduje“, – teigė „Arbatos“ nariai.

Per visą savo gyvavimo istoriją sugrojusi gausybę gyvų koncertų, grupė „Arbata“ yra pelniusi ne vieną apdovanojimą. Rokeriai yra tapę festivalių „Gers Ruoks“ prizininkais, „Brodvėjus Star 2005“ II vietos laimėtojais. Su savo daina „Nuo durų prie durų“ grupė yra triumfavusi konkurse „Lietuvos dainų dešimtukas“.

Grupės „Arbata“ koncertas klube „Džem’Pub“ vyks penktadienį, 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas