Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 28

Smagus naujas akcentas Palangoje – taip patiekiamų makaronų dar nebūsite matę

Prie stalelio atidarda vežimaitis, ant kurio – daugiau nei 20 mėnesių brandinta ir apie 20 kg sverianti sūrio galva iš Parmos. Kiek pašildžiusi jau gerokai išskobtą jos vidų, padavėja verčia vidun išvirtus naminės tešlos makaronus. Niekas tikrai nepasiskųs, kad sūrio maža. Gardumėlis. Štai toks yra vos prieš du mėnesius duris Palangoje atvėrusio „Poko pasta&salad“ išskirtinumas, priversiantis jus išsitraukti telefonus.
Smagus naujas akcentas Palangoje – taip patiekiamų makaronų dar nebūsite matę
Smagus naujas akcentas Palangoje – taip patiekiamų makaronų dar nebūsite matę / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauniečius Indrę ir Saulių Šikšnius pajuokaujant jau galima vadinti tikrais Palangos magnatais – pora kurorte valdo tris maitinimo įstaigas: nuo greito maisto azijietiškos užkandinės „Lao“, iki neįpareigojančio, jaukaus „Poko“, galiausiai – prabangaus restorano „Onorė“.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Saulius Šikšnys ir Indrė Šikšnienė
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Saulius Šikšnys ir Indrė Šikšnienė

Indrė pati sukiojasi tarp staliukų, reguliuoja visą organizacinį šurmulį, o Saulius tuo metu darbuojasi virtuvėje. Jis – profesionalus šefas.

„Vyras atvyko darbuotis į Palangą prieš 10 metų. Dirbo šefu „Vanagupėje“, rūpinosi įvairių sporto šakų rinktinių sportininkais. Galiausiai atėjo momentas, kai reikėjo kuriam pas kažkurį kraustytis arba eiti skirtingais keliais.

Aš Kaune tuo metu dirbau sparčiai augančioje įmonėje – „rePUBlic“ baruose. Labai įdomi patirtis. Išbuvau juose 5-erius metus, tad sutiksėjo taip pat laikas kažką keisti“, – kaip nutiko, kad šeima persikraustė iš Kauno į Palangą, istoriją 15min atskleidė Indrė.

Dabar pora Palangoje turi namus pačiame miesto centre. Kraustantis jie teturėjo vieną iškeltą kriterijų – kad dukra pati galėtų iš mokyklos pareiti, viskas būtų čia pat, kad galima būtų per 10 minučių atsidurti darbe, jei prireiks.

Pradėjo nuo prabangaus restorano

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas