Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 27

Stuksenimas į metalo statines veda iš proto: Klaipėdos rajono gyventojai pasijuto aklavietėje

Klaipėdos rajono, Gindulių, gyventojai jau gerą pusmetį gyvena su nelaukta kaimynyste ir skundžiasi triukšmu: greta esantį sandėliavimo paskirties pastatą išsinuomojo alaus statines remontuojanti įmonė. Priemiesčio gyventojai skundžiasi turintys gyventi triukšme ir kelia klausimą: kaip institucijos toleruoja faktą, kad tokia veikla vykdoma pastate, skirtame sandėliavimui. Tuo metu įmonės atstovas tikina, kad gyventojų kaltinimai jau ima kenkti jo verslui.

Medunešio gatvės kvartalas Ginduliuose su vieningos architektūrinės stilistikos statiniais baigtas prieš kelerius metus. Kvartalas įsikūrė visai šalia didelio pastato, kuriame yra ir administracinės, ir sandėliavimo patalpos.

„Pirkdami namus mes prisiėmėme rizikas: žinojome, kad čia yra sandėliai, taip pat įsikūręs ir „Langų parkas“, tačiau jie yra susitvarkę ir iš jų triukšmas nesklinda“, – kalbėjo Medunešio gatvės gyventojas Darius.

Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr./Pastatas, kur vyksta remonto darbai, yra visa gyvenamųjų namų
Aurelijos Jašinskienės / 15min.lt nuotr./Pastatas, kur vyksta remonto darbai, yra visa gyvenamųjų namų

Pradėjo bildėti

„Staigmena“ laukė vieną šeštadienį dar vasario mėnesį. Žmonės, kurių terasos yra tiesiai priešais „Klaibuta Asset Management“ pastatą, išgirdo įkyrų bildėjimą. Pradėjo aiškintis, kokia įmonė išsinuomojo patalpas ir kokia veikla vykdoma.

Stuksėjimas ir bildėjimas į metalą ėmė kartotis ir kitomis dienomis. Netrukus paaiškėjo, kad čia įsikūrė bendrovė „Pilsena“, užsiimanti pilstomo alaus statinių remontu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas