Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 17

Sugrįžo namo: pasibaigus remontui premjeras paliko Turniškes

Panašu, kad pasibaigus namo remontui, premjeras Saulius Skvernelis atsisveikino su rezidencija Turniškėse. 15min fotografai pirmadienio vakarą užfiksavo premjerą besiilsintį naujai sutvarkytuose namuose Vilniaus rajone.
Sauliaus Skvernelio namai
Sauliaus Skvernelio namai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Raimundas Celencevičius: atsiprašau premjero, jo šeimos ir skaitytojų už klaidą

Premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas antradienį priešpiet negalėjo patikslinti, ar premjeras S.Skvernelis su šeima išties sugrįžo į nuosavą namą Smiglių kaime. Darbo dienos patikslinti informacijai nepakako.

Vis dėlto T.Beržinskas teigė, kad plano likti oficialioje Vyriausybės vadovui skirtoje rezidencijoje Turniškėse nebuvo.

„Tuomet (prieš išsikeliant į Turniškes – aut. past.) buvo kalbėta, kad išsikeliama laikinai, kadangi Vadovybės apsaugos departamentas negalėjo užtikrinti pilno saugumo, tai ir buvo nuspręsta į Turniškes persikelti, o baigus remontą sugrįžti“, – 15min sakė T.Beržinskas.

Į rezidenciją Turniškėse premjeras persikėlė liepos pradžioje. Kraustynių priežastimi tuomet tapo remontas S.Skvernelio namuose Smiglių kaime.

Premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas žiniasklaidai tuomet aiškino, kad persikėlimas susijęs su Vadovybės apsaugos departamento rekomendacijomis.

Tuomet buvo kalbėta, kad išsikeliama laikinai [...], tai ir buvo nuspręsta į Turniškes persikelti, o baigus remontą sugrįžti.

Pasinaudodamas Europos Sąjungos finansine parama, ant savo namo stogo Vilniaus rajone premjeras įsirengė saulės elektrinę.

S.Skvernelis yra deklaravęs, kad jo namas su sklypu yra vertas 130 tūkst. eurų. Tačiau „Inreal“ NT brokeris Arminas Karalius 15min neseniai sakė, kad S.Skvernelio namą pradėtų pardavinėti nuo 500 000 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito