Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 21

Sugyventinę suplanavusio nužudyti brito pensininko meilužė iš Lietuvos: tai – šmeižtas

Didžiausi Jungtinės Karalystės dienraščiai ir portalai rašo apie skandalingą nusikaltimą, kurio dalimi tapo ir buvusi profesionali krepšininkė iš Lietuvos U.Č. Brito liudijimai leidžia teigti, kad mergina Didžiojoje Britanijoje vertėsi prostitucija ir taip susuko galvą pagyvenusiam vyrui, kad šis dėl jos ryžosi nusikaltimui.
Prostitucija
Prostitucija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Nors lietuvaitės vardas, pavardė ir nuotraukos skelbiamos didžiausiuose pasaulio žiniasklaidos priemonėse, o prisiekusieji jau nusprendė, kad vyras kaltas, mergina ir jos mama su kaltinimais nesutinka.

15min paskelbus telegraph.co.uk straipsnio vertimą, U.Č. susisiekė su redakcija ir paprašė savo nuotraukas bei asmeninę informaciją išimti. Pasak merginos, ji pasiruošusi kreiptis į teismus tam, kad apgintų savo reputaciją, o žiniasklaida esą jos nuotraukas ir vardą naudoja neteisėtai. Informaciją ji vadino šmeižtu (redakcija turi merginos laiškus). Paklausta, ar nenorėtų pateikti savo versijos apie plačiai žiniasklaidoje aprašomus su ja susijusius įvykius, lietuvė to padaryti nepanoro.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Dėl lietuvaitės galvą pametęs britas bandė nužudyti sugyventinę, su kuria praleido 30 metų“

Tuo pat metu aiškėja daugiau šio nusikaltimo detalių. Žiniasklaida paskelbė garso įrašus, kuriuose aiškiai girdima kaip 68-erių Davidas Harrisas pokalbio metu prašo nužudyti savo sugyventinę, su kuria kartu praleido daugiau nei 30 metų. Visą istoriją ir garso įrašus galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Su lietuve pareigūnai užtiko nuogus

Pranešama, kad Jungtinės Karalystės pensininkas bandė pasamdyti net keturis samdomus žudikus, kad šie nužudytų jo žmoną. Užsakymo pobūdis taip pat keitėsi – nuo pagrobimo iki nunuodijimo.

„Facebook“ nuotr./David Harris su sugyventine
„Facebook“ nuotr./David Harris su sugyventine

D.Harrisas buvo sulaikytas su lietuvaite viešbučio kambaryje. Abu buvo nuogi. Teismo proceso metu paaiškėjo, kad D.Harrisas su U.Č. susipažino viešnamyje. Pensininkas buvo išlaikomas savo sugyventinės, todėl išlaidos naujai draugei jam tapo rimta problema.

Mama tvirtina, kad dukra Lietuvoje turi draugą

Šie teisėsaugos pateikti faktai paneigia lietuvaitės mamos teiginius, kurie buvo paskelbti Jungtinės Karalystės spaudoje. Kaunietė „The Sun“ teigė, kad jos dukra Lietuvoje turi draugą, su kuriuo santykius palaiko ilgą laiką.

Moters teigimu, jos dukra su D.Harrisu niekada nebuvo pora ir visa tai buvo tik seno žmogaus fantazija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito