Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 13

Teorijos egzaminai „Regitroje“: sėkmė iš 22 karto, vibruojantys teisingi atsakymai ir „išmanus“ megztukas

Nors teorijos egzamino, skirto įgyti vairuotojo pažymėjimą, laikymas atsieina vos 10 eurų ir bandyti savo šansus galima kas savaitę, vis dar netrūksta besiryžtančių sukčiauti. Sumokėdami „pagalbininkams“ daug didesnes sumas, jie rizikuoja ne tik būti pričiupti, sulaukti teisinės atsakomybės, griežtų apribojimų, bet ir tampa padidintu pavojumi keliuose visiems. „Regitros“ Kaune atstovas 15min atskleidė sukčiautojų išmonę.
Nelegali aparatūra, naudojama teorijos egzamino metu
Teorijos egzamino „Regitroje“ metu pričiupti sukčiautojai / „Regitros“ nuotr. koliažas

15min „Regitros“ pateiktais duomenimis, šiemet teorijos egzaminą jau laikė 51 675 vairuotojo pažymėjimo siekiantys žmonės. Teorijos egzaminą laikančiųjų amžiaus vidurkis – 25,7 m.

Laisvydas Rudžianskas, „Regitros“ padalinio Kaune vairuotojų egzaminavimo komandos vadovas, prisiminė, kad šį egzaminą yra laikęs ir išlaikęs net senjoras, sulaukęs daugiau nei 80-ties metų, tačiau vėliau jis strigo ties praktine dalimi. Tiesa, tai buvo ne pirmasis jo egzaminas – jis jau buvo anksčiau įgijęs vairuotojo pažymėjimą, reikėjo perlaikyti.

„Regitra“ šį įdomų faktą patikslino: vyriausias teorijos egzaminą laikęs asmuo tiek Kaune, tiek ir visoje Lietuvoje – 86-erių metų vyras.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Laisvydas Rudžianskas
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Laisvydas Rudžianskas

Kalbėdamas apie tuos, kurie tik vyresniame amžiuje sumąsto išmokti vairuoti ir įgyti vairuotojo pažymėjimą, L.Rudžianskas pabrėžė, kad tokių atvejų pasitaiko, bet tai dažniausiai būna moterys.

„Būnant vyresnio amžiaus kas nors tokio įvyksta, lieka moteriškės vienos, nutaria, kad gyvenimas nesibaigęs, reikia kažką naujo įgyt. Bando“, – patikino 8-erius metus egzaminuotojus, kurių „Regitros“ Kauno padalinyje – 24 (išduodančių vairuotojo pažymėjimus – dar 6), prižiūrintis L.Rudžianskas.

100 proc. veiksminga priemonė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas