Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 23 /10:28

Sunkiai avarijoje sužaloto Kauno policininko kolegos maldauja pagalbos: „Prašau visų geros valios žmonių“

Rugpjūčio 21 dienos popietę greitkelyje Kaišiadorių rajone įvyko avarija, kurioje buvo sunkiai sužalotas policijos pareigūnas. Į visuomenę kreipėsi nukentėjusio policininko kolegos, prašantys pagalbos. Pareigūnui, dėl kurio gyvybės kovoja medikai, skubiai reikia kraujo.

„Reikalinga skubi pagalba. Manau, jau girdėjot apie Kaišiadorių r., kelyje A1, vakar įvykusį eismo įvykį. Įvykio metu nukentėjo Kauno kelių policijos pareigūnas, mano kolega Mantas Taravuras. Šiuo metu jis gydomas Kauno klinikose, jo būklė labai sunki.

VIDEO: Avarijos Kaišiadorių rajone metu sunkiai sužalotas pareigūnas

Prašau visų savo facebooko draugų, ne visai draugų ir net visai ne draugų kauniečių, visų geros valios žmonių, visų, kas turit 3 neigiamą (sako, kad tinka ir pirma neigiama) kraujo grupę ir galite duoti kraujo – nuvykite į Kauno klinikų Kraujo centrą, nes Mantui šiuo metu labai reikalingas kraujas“, – jautria žinute vėlų ketvirtadienio vakarą į visuomenę kreipėsi ilgametis pareigūnas Vaidas Giršvildas.

Pasak jo, nuėjus į Kraujo centrą, reikia nurodyti, kad kraujas skirtas būtent Mantui Taravurui, gimusiam 1999 metais.

Panašų prašymą išplatino ir policijos atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

Labai prašome pagalbos. Eismo įvykio metu stipriai nukentėjo Kauno policijos pareigūnas Mantas Taravuras. Šiuo metu dėl Manto gyvybės kovoja Kauno klinikų medikai, jo būklė labai sunki. Bet Mantas yra kovotojas!

Labai prašome visų nelikti abejingais ir kas galite bei turite 3 neigiamą kraujo grupę nuvykti į Kauno klinikų kraujo centrą duoti kraujo. Mantui šiuo metu labai reikalingas kraujas. Reikia 3-, arba 0(1) – grupės kraujo, kuri tinka beveik visoms kraujo grupėms.Nuvykus reikia nurodyti, kad kraujas Mantui Taravurui, gim. 1999 m.

Ačiū už Jūsų gerumą!“, – rašo R.Matonis.

Ligoninėje pareigūnas sunkios būklės atsidūrė po trečiadienį įvykusios avarijos pagrindiniame šalies greitkelyje.

Kaip skelbė policija, rugpjūčio 21 d. apie 16 val. Kaišiadorių r., kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 70-ame km, remontuojamame kelio ruože, automobilis „VW Tiguan“, vairuojamas vyro, gimusio 1999 metais, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiuojančiu automobiliu „Volvo V50“‘, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskrities VPK pareigūnas, gimęs 1999 metais.

Skaitytojos Ingridos nuotr./Avarija Kaišiadorių rajone, kurioje buvo sužalotas pareigūnas
Skaitytojos Ingridos nuotr./Avarija Kaišiadorių rajone, kurioje buvo sužalotas pareigūnas

Per eismo įvykį nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai, kurie paguldyti į ligoninę.

Kaip apie šį įvykį pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, gautas pranešimas, kad ties nusukimu į Antakalnį (kaimas Kaišiadorių rajone) nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis, du automobiliai apgadinti, gali būti prispaustų žmonių.

Į eismo įvykį buvo patekę 3 automobiliai. „Volvo V50“ buvo užvažiavęs ant kelio atitvarų, „VW Tiguan“ į jį atsitrenkęs, automobilis „Ford Transit GGF 851“, vengdamas susidūrimo, atsitrenkęs į kelio atitvarus.

Skaitytojos Ingridos nuotr./Avarija Kaišiadorių rajone, kurioje buvo sužalotas pareigūnas
Skaitytojos Ingridos nuotr./Avarija Kaišiadorių rajone, kurioje buvo sužalotas pareigūnas

Automobilyje „Volvo V50“ buvo prispaustas vairuotojas (policijos pareigūnas). Hidrauline įranga vairuotojas išlaisvintas, sąmoningas perduotas medikams.

Kelias buvo uždarytas abejose eismo juostose, policijos pareigūnų nukreiptas kitu keliu. Nuvalyta važiuojamoji kelio dalis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas