Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 04

Sveikatos apsaugos ministras A.Dulkys išeina mėnesio atostogų

Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad ministras Arūnas Dulkys atostogaus rugpjūčio 7 – rugsėjo 1 d. Ministras į darbą grįš rugsėjo 4 d.
Arūnas Dulkys
Arūnas Dulkys / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atostogų metu ministrą pavaduos: rugpjūčio 7–8 d. pavaduos Gintautas Jakštas, švietimo, mokslo ir sporto ministras; rugpjūčio 9–15 d. pavaduos Monika Navickienė, socialinės apsaugos ir darbo ministrė; rugpjūčio 16–18 d. pavaduos G. Jakštas, švietimo, mokslo ir sporto ministras; rugpjūčio 19 d. – rugsėjo 1 d. pavaduos M.Navickienė, socialinės apsaugos ir darbo ministrė.

Pastaruoju metu ministrui teko spręsti problemas dėl darbą paliekančių medikų. Liepos pirmoje pusėje darbą Zarasų ligoninėje paliko įstaigos vadovas ir dvylika gydytojų, tarp jų – patyrę specialistai, dėl to gydymo įstaigoje sutriko kai kurių paslaugų teikimas. Medikai nesutinka su reorganizacijos modeliu, į vieną sujungiant dvi įstaigas – ligoninę ir Pirminės sveikatos priežiūros centrą, šio sprendimo neaptarus su medikų bendruomene.

A.Dulkys tada sakė, kad pacientai dėl esamos situacijos nenukentės.

15min taip pat rašė, kad Raseiniuose iš darbo miesto ligoninėje ketina išeiti 7 gydytojai, kilus abejonių dėl atrankos į ligoninės direktoriaus pareigas skaidrumo, taip pat dėl darbo sąlygų, kitų priežasčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas