Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 29

Tauragėje čekiukų skandalo herojai į rajono biudžetą grąžino 30 tūkstančių eurų

Žurnalisto ir visuomenininko Andriaus Tapino inicijuotas projektas „Skaidrinam“ skina pirmuosius vaisius ir Tauragėje – į rajono biudžetą praėjusios kadencijos Tauragės rajono savivaldybės tarybos nariai grąžino beveik 30 tūkstančių eurų, pranešė „Tauragės kurjeris“.
Tauragės savivaldybė
Tauragės rajono savivaldybė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šaltiniai „Tauragės kurjeriui“ pranešė, kad prokuratūros atliekamo viešojo intereso gynimo tyrimo rezultatų nusigandę politikai savivaldybei neteisėtai pasisavintas lėšas grąžina dalimis. O štai pati savivaldybė, tiksliau, jos vadovai, tyli it vandens į burnas prisisėmę – kas ir kiek į biudžetą grąžino pasisavintų išmokų, neatskleidžia. Esą to daryti neleidžia prokuratūra.

„Taip, yra tarybos narių, kurie grąžina tas lėšas. Tik šiuo metu mes tikrinam visus mums pateiktus dokumentus. O jų labai daug, todėl kažko labai detalizuoti negaliu. Yra tokių, kurie patys įsivertino ir grąžino. Pagal audito ataskaitą matome, kad tarybos nariai ne viską grąžina. Šiuo metu mes tą informaciją tikrinam ir vertinsim, žiūrėsim“, – „Tauragės kurjeriui“ kalbėjo prokurorė Gina Skersinskytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas