Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 11

„Tokie jauni, energingi vyrai“: P.Gražulis atskleidė, kuri frakcija Europos Parlamente jam artimiausia

Petras Gražulis sako dar nepriėmęs galutinio sprendimo, prie kurios politinės grupės prisijungs Europos Parlamente, tačiau įvardino linkstantis prie vienos iš kraštutinių dešiniųjų jėgų. Vis dėlto, jis atviravo, jog vienas dalykas šioje politinėje jėgoje jam nepatinka, tačiau visa kita vertybine prasme tenkina.
Petras Gražulis
Petras Gražulis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šią savaitę leidinys „Politico“ skelbė, kad Europos Parlamente susikūrė nauja kraštutinių dešiniųjų frakcija, vedama prorusiškos partijos „Alternatyva Vokietijai“.

Teigiama, kad vienas iš 25 naujosios frakcijos narių yra Lietuvos Tautos ir teisingumo sąjungos atstovas, o tai yra Petras Gražulis.

Tai, kad politikas iš Lietuvos prisijungė prie „Suverenių tautų Europos“ frakcijos, rodo ir oficialūs Europos Parlamento duomenys.

Į P.Gražulio prisijungimą prie kraštutinių dešiniųjų dėmesį ketvirtadienį feisbuke atkreipė ir konservatorių europarlamentarė Rasa Juknevičienė.

Tam, kad Europos Parlamente būtų galima sudaryti frakciją, reikia mažiausiai 23 parlamentarų iš mažiausiai septynių skirtingų Europos Sąjungos valstybių.

„Neprisijungiau prie jokios frakcijos“

Vis dėlto, pats P.Gražulis 15min tvirtino dar nepriėmęs sprendimo, prie kurios politinės grupės prisijungti Europos Parlamente.

„Dar, žinokit, neprisijungiau prie jokios frakcijos. Važiuoju į Briuselį liepos 16 dieną, bus plenarinis posėdis, susitiksime ir priimsime galutinį sprendimą“, – tikino politikas.

Paklaustas, su kuo žada susitikti, jis slapukaudamas atsakė, kad tą padarys „su viena, antra ar trečia frakcija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus