Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 18

Trenkė durelėmis į dureles ir nuėjo: užtarimo klaipėdietė neranda niekur

Klaipėdietė Erika, prie parduotuvės radusi apgadintą savo automobilį, kelis mėnesius bergždžiai bando pasiekti, kad būtų atlyginti patirti nuostoliai. Moteris pati išaiškino kaltininkę, pateikė įrodymus, tačiau tai buvo ne argumentas tiek draudikams, tiek pareigūnams.
Klaipėdietė, spalį radusi prie parduotuvės apgadintą savo automobilį, bergždžiai siekia, kad kaltininkė nuostoliai būtų kompensuoti
Klaipėdietė, spalį radusi prie parduotuvės apgadintą savo automobilį, bergždžiai siekia, kad kaltininkė nuostoliai būtų kompensuoti / 15min skaitytojo nuotr.

Erika per metus draudikams atseikėja per 2 tūkst. eurų – tiek jaunai moteriai kainuoja privalomas ir kasko draudimai. Tačiau atsitikus nelaimei draudimo išmokos ji negauna.

Jauna moteris detaliai prisimena praėjusių metų spalio 18-osios incidentą. Tądien ji atvažiavo į Klaipėdos rajone esančią „Promo“ parduotuvę. Kai grįžo su pirkiniais, pamatė, kad apgadintos jos BMW, pagaminto 2015-aisiais, durelės.

Ant tamsaus automobilio buvo matoma įdauža, žydrų dažų likučiai.
Jokio lapelio iš galimo kaltininko nebuvo palikta. Moteris kreipėsi į parduotuvę dėl vaizdų iš kamerų. Gautoje medžiagoje matoma, kad prie parduotuvės atvažiuoja automobilis „Dodge“. Sustoja greta Erikos BMW. Iš automobilio išlipa moteris. Jos durelės trenkiasi į Erikos automobilį.

Moteris tarsi atsisuka, lyg pasižiūri atgal ir nueina. Vėliau iš parduotuvės grįžta ir nuvažiuoja. Vaizdo įraše matoma, kad automobilis registruotas Ukrainoje. Deja, bet tikslių skaičių nematyti.

Erika, savo automobilį vertinanti 32 tūkst. eurų, su visa medžiaga kreipėsi į policiją. Netrukus atsirado ir liudininkų, mačiusių įvykį. Jie moteriai atsiuntė nuotraukas, kuriose matomas ir automobilio numeris.
Moteris savo automobilį yra apdraudusi ir kasko draudimu.

„Bet supraskite: franšizė siekia 300. Durelių remontui reikėtų bent 400 eurų. Jei yra kaltininkas, kodėl turiu mokėti aš?“ – kėlė klausimą klaipėdietė.

Įsisuko karuselė – policija, prokuratūra, draudikai. O BMW savininkė vis dar važinėja apgadintu automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas