Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 21

Tuščias butas prestižiniame rajone: savininkai mirė, paveldėtojų nėra, kas toliau?

„Jei jums kas nors pasakytų, kad Vilniuje, Antakalnio rajone, 4 km iki Katedros, yra dviejų kambarių butas, kurio niekam nereikia, jūs tikriausiai nepatikėtumėte, tačiau tai yra tiesa“, – taip apie kaimynystėje jau metus stovintį „niekieno“ butą 15min parašė vilnietis Robertas. Jo teigimu, šeimininkai vienas po kito mirė, tad butas liko stovėti tuščias. Kam jis atiteks ir kas turėtų juo rūpintis?
Antakalnio darbininkų kolonija
Antakalnis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Robertas – Antakalnio gyventojas. Jis pasakoja ir pats negalįs patikėti, kad prestižiniu vadinamame Vilniaus rajone gali stovėti tuščias „niekieno“ butas.

„Taip jau nutiko, kad bute gyveno asocialūs asmenys, tačiau mokesčius mokėjo, su kaimynais nesipyko ir vienintelis jų „minusas“ buvo dažni išgėrimai ir kartais „garsūs tostai“ ar nepasidalinimas „kas eis kito butelio“.

Atsitiko gyvenimas ir pirmasis pas šv. Petrą iškeliavo senolis, kuris bute paliko šeimininkauti savo dukrą. Jos sugėrovų kompanija nebuvo tokia „maloni ir tyli“, tačiau po 3–4 mėnesių pas savo tėvą iškeliavo ir dukra.

Taip bute kokiems 2-iems mėnesiams liko apsistoję tik prašalaičiai sugėrovai. Kaimynams neapsikentus jų triukšmo ir neaiškaus plauko lankytojų, su policijos pagalba „įnamiai“ buvo iškeldinti ir butas liko tuščias. Taip Vilniuje atsirado niekieno butas ir jis toks jau beveik metai“, – teigė Robertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas