Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 29 /13:41

„Tvarkiečių“ frakciją Seime gali gelbėti Agnė Širinskienė

Seime šią savaitę subyrėjusią dėl valdančiosios koalicijos besiderančios „Tvarkos ir teisingumo“ frakciją yra pasiryžusi gelbėti „valstietė“ Agnė Širinskienė. Apie tai ji pareiškė ketvirtadienį vykusiame „valstiečių“ frakcijos posėdyje, šeštadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Agnė Širinskienė
Agnė Širinskienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dienraščiui politikė teigė, kad kol kas tokios galimybės su „tvarkiečių“ vedliu Remigijumi Žemaitaičiu neaptarinėjo, tačiau patvirtino, jog tokį sprendimą galėtų priimti.

„Manau, protingas politikas savo asmeninius interesus paaukotų kolektyvinio intereso labui. Šiuo atveju, jei būtų toks reikalas, bet kuris išmintingas politikas tą padarytų“, – „Lietuvos rytui“ sakė A.Širinskienė.

Klausiamas, kaip vertina tokius A.Širinskienės pasvarstymus, opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkas Gabrielius Landsbergis sakė, kad tokiu atveju R.Žemaitaitis turėtų trauktis.

„Nes aišku, kas būtų tikrasis frakcijos seniūnas“, – žurnalistams TS-LKD Tarybos posėdyje sakė jis.

BNS primena, kad „tvarkiečių“ gretos Seime iširo antradienį, kai iš jos pasitraukė Darbo partijos narys Valentinas Bukauskas ir frakcija nebesurinko minimalaus jai sudaryti reikalingo septynių parlamentarų skaičiaus.

„Tvarka ir teisingumas“ derasi dėl valdančiosios koalicijos su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija bei Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas