Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

URM raginimas: rekomenduojame nevykti į Izraelį, o jei ten esate – išvykite iš šalies

Dėl galimos eskalacijos regione, atšaukinėjamų skrydžių rekomenduojama įvertinti būtinybę keliauti į Izraelį, o šiuo metu esantiems išvykti iš šalies, šeštadienį skelbia Užsienio reikalų ministerija.
Užsienio reikalų ministerija
Užsienio reikalų ministerija / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

Dėl sudėtingos ir nenuspėjamos situacijos bei augančios įtampos Vidurio Rytuose vis daugiau skrydžių į Izraelį atšaukiama arba laikinai stabdoma ir galimybės išvykti iš šalies komerciniais skrydžiais mažėja.

Rekomenduojama įvertinti būtinybę keliauti į Izraelį, o šiuo metu čia esantiems Lietuvos Respublikos piliečiams, kurie nori išvykti iš šalies, rekomenduojame tai padaryti kuo skubiau.

Jei šiuo metu esate Izraelyje, prašoma nedelsiant užsiregistruoti, užpildant kelionės registracijos formą, kad prireikus galėtume su jumis susisiekti dėl konsulinės pagalbos.

Prireikus konsulinės pagalbos, prašome kreiptis į Lietuvos Respublikos ambasadą Izraelio valstybėje el. paštu amb.il@urm.lt arba telefonu +972 3 6958 685.

Taip pat primenama, kad Lietuvos piliečiai dėl konsulinės informacijos gali kreiptis visą parą veikiančiu Užsienio reikalų ministerijos telefonu +37052362444 arba el. paštu pilieciai@urm.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?