Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 02 20

Vairuotojai Kaune su nerimu laukia vakaro

Sekmadienio vakarą gausiai Kaune iškritęs sniegas pridarė daug rūpesčių vairuotojams. Policijos pareigūnai gavo daug pranešimų apie eismo įvykius: automobiliai slydo į pusnis, trankėsi į gatvių bortelius, Kovo 11-osios gatvėje girto vairuotojo vairuojamas „Mercedes“ trenkėsi į troleibusą.
Žiema mieste
Žiema mieste

Tačiau pirmadienio rytą svarbiausios miesto gatvės buvo nuvalytos ir neslidžios, ant kelių telkšojo vandens balos. Bendrovė „Kauno švara“, atsakinga už miesto gatvių barstymą ir valymą, informuoja, kad šeštadienį, nuo 4 val. ryto, šlapios druskos mišiniu buvo barstytos viso miesto gatvės. Sekmadienį, 12 val., šlapios druskos mišiniu buvo barstytos visos miesto gatvės, o 17 val. – ir valytos ir barstytos.

Šiąnakt, nuo 1 val., gatvės buvo valomos ir barstomos šlapios druskos mišiniu, taip pat valomi miesto centro ir pagrindinių gatvių šaligatviai. Nors gatvės šiuo metu neslidžios, pareigūnai perspėja pėsčiuosius ir vairuotojus neprarasti budrumo. Itin atidūs eismo dalyviai turėtų būti vakare, nes prognozuojamas atšalimas ir gatvės pasidengs plikledžiu. Jei galite, geriau naudokitės visuomeniniu transportu.

Pareigūnai patvirtino, kad sekmadienį avarijų keliuose padaugėjo. Užregistruota 12 techninių ir 2 įskaitiniai eismo įvykiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas