Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 31

Valstybės narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolę ir prevenciją koordinuos bei vykdys nauja Vyriausybės institucija

Narkotikų kontrolės departamentas prie LR Vyriausybės informuoja, kad priimtas LR Vyriausybės 2011 m. kovo 30 d. nutarimas Nr. 354 „Dėl Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento direktoriaus skyrimo“ (Valstybės žinios, 2011, Nr. 38-1820).
Pinigai už kvaišalus
Pinigai už kvaišalus / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

2011 m. balandžio 1 d. veiklą pradės Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas (NTAKD). Šios institucijos naujienos, kontaktai, dokumentai ir kita su NTAKD veikla susijusi informacija bus skelbiama naujoje institucijos internetinėje svetainėje. Apie jos pristatymą visuomenė bus informuota.

Narkotikų kontrolės departamentas nuo 2004 m. koordinavo narkotikų kontrolės ir narkomanijos prevencijos priemonių įgyvendinimą, teikė metodinę pagalbą, organizavo paklausos mažinimo priemonių įgyvendinimą, vykdė narkotinių ir psichotropinių medžiagų pirmtakų (prekursorių) kontrolę, atliko Europos narkotikų ir narkomanijos informacinio tinklo Nacionalinio centro funkcijas ir atstovavo Lietuvą svarbiausiose Europos Sąjungos, Jungtinių Tautų institucijose bei kitose tarptautinėse organizacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito