Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
05 15

Vandens kolonėlių tinklo retinimas panevėžietį įspraudė į kampą: vandenį pirks iš parduotuvės arba lauks lietaus

Į 15min redakciją kreipėsi panevėžietis Dalius Puodžiūnas, kuris išreiškė susirūpinimą dėl Aukštaitijos sostinėje naikinamų vandens kolonėlių. Šis šaltinis jam buvo vienintelė galimybė turėti geriamąjį vandenį, kadangi dėl nesutarimų su kaimynais jis savo namų negali prijungti prie miesto komunikacijų. Tačiau netoli pašnekovo gyvenamosios vietos esanti vandens kolonėlė praėjusią savaitę buvo uždaryta.
Vandenpylė S.Daukanto gatvėje
Vandenpylė S.Daukanto gatvėje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Pasigedo vandens

Panevėžyje, Šermuto gatvėje gyvenantis Dalius Puodžiūnas sako, kad iki šiol jis sėkmingai naudodavosi S.Daukanto gatvėje buvusia vandens kolonėle, tačiau vieną rytą pasiėmęs plastikines taras ir nuėjęs įsipilti vandens jis liko it musę kandęs – kolonėlė neveikė.

Vandens jis negavo nei tą, nei kitą dieną, o pradėjęs domėtis, kodėl kolonėlė neveikia, sužinojo, kad šiuos įrenginius pastačiusi ir aptarnaujanti įmonė „Aukštaitijos vandenys“ ėmėsi vandens kolonėlių tinklo retinimo.

„Aš mokėjau abonentinį mokestį už naudojimąsi ta pompa. Kiekvieną mėnesį po 12,90 eurų. Bet jie nutraukė sutartį ir panaikino stotelę. Negavau net jokio pranešimo. Dabar likau be vandens. Man aiškina, kad laiškus siuntė, bet aš negavau. Tai man dabar paštą į teismą duoti, kad negavau? Kitas dalykas – kas man iš to pranešimo? Pranešimas man vandens neduos“, – piktinosi D.Puodžiūnas.

Jungtis prie miesto komunikacijų trukdo kaimynas

Susisiekęs su įmone ir pasiteiravęs, iš kur dabar jam gauti vandens, panevėžietis išgirdo pasiūlymą prisijungti prie miesto komunikacijų.

Šermuto gatvėje namo dalį įsigijęs ir ten gyvenantis D.Puodžiūnas tai padaryti galėtų, tačiau prisijungimui reikia kastis per kaimyno kiemo dalį, o šis prieštarauja bet kokiems darbams savo kieme.

Į aklavietę patekęs panevėžietis juokauja, kad dabar jam teliko du variantai, iš kur gauti geriamo vandens – laukti lietaus ir kaupti kritulius arba pirkti vandenį iš parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus