Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2008 12 08

Vilniaus miesto savivaldybė apdovanota Auksine krivūle

Penktadienį Lietuvos parodų ir konferencijų centre trečią kartą vyko geriausių šalies savivaldybių apdovanojimai. Vilniaus miesto savivaldybė tapo Auksinės krivūlės laureate ir buvo apdovanota „Už pastangas gerinant pirminės teisinės pagalbos teikimą“.
Vilniaus savivaldybė
Vilniaus savivaldybė / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, šioje nominacijoje Vilniaus savivaldybė varžėsi su Radviliškio ir Vilkaviškio rajonų savivaldybėmis. Pastarajam apdovanojimui sostinės savivaldybę pristatė Lietuvos Respublikos teisingumo ministerija.

Vilniaus miesto savivaldybė šiemet buvo pristatyta dar dviem nominacijoms – „Už sėkmingą kultūrinio paveldo objekto pritaikymą turizmo reikmėms“ ir „Už draugiškumą kariams“.

Pirmą kartą šiemet geriausias savivaldybes rinko ne tik ministerijų atstovai, bet ir vietos bendruomenės, visuomenė. Gyventojai savo pasiūlymus teikė atsakydami į savivaldybių viešųjų ryšių specialistų parengtos anketos klausimus.

Vilniaus miesto savivaldybės apdovanojimų aruode tai jau antroji Auksinė krivūlė. 2006 metais sostinės savivaldybė tapo Auksinės krivūlės laureate nominacijoje „Už modernų valdymą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas