Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus viešajame transporte neįmanoma aktyvuoti bilietų: gedimą bandoma pašalinti

Vilniaus susisiekimo paslaugų bendrovė „Judu“ pranešė, kad sostinės viešajame transporte sutriko atsiskaitymas už paslaugas - neįmanoma aktyvuoti bilietų.
Viešasis transportas, JUDU programėlė, Vilniaus miesto savivaldybės nuotrauka
Viešasis transportas, JUDU programėlė, Vilniaus miesto savivaldybės nuotrauka

„JUDU / Vilniečio kortelių naudotojai, jei bandydami aktyvuoti bilietą komposterio ekrane išvysite tokį užrašą: „Šia kortele bilietų įsigyti negalima, bandykite kitą“, neišsigąskite ir kelionę tęskite ramiai.

Atkreipiame dėmesį, kad problema – ne Jūsų kortelėse, kreiptis į JUDU Klientų aptarnavimo centrą nėra būtinybės. Tai laikinas sistemos sutrikimas, dedame visas pastangas, kad jis būtų kuo greičiau pašalintas“, – rašoma bendrovės pranešime, paskelbtame „Facebook“.

Pranešama, kad apie galimus sutrikimus informuoti ir viešojo transporto kontrolieriai, kurie į kiekvieną atvejį atsižvelgs individualiai:

? Jei JUDU / Vilniečio kortelėje TURITE BILIETŲ, tačiau jų NEPAVYKO AKTYVUOTI, kontrolieriai šią informaciją matys ir kelionę galėsite tęsti toliau.

? Jei JUDU / Vilniečio kortelėje NETURITE BILIETŲ, reikėtų juos įsigyti ir aktyvuoti „m.Ticket“, „Trafi“ programėlėse, bekontakčiu būdu komposteryje arba pasipildžius JUDU / Vilniečio kortelę bilietų platinimo vietose: https://bit.ly/45ItzfL .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas