Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 05

Vilniečiai lieja pyktį: požeminiai konteineriai kieme „atėmė“ 8 vietas automobiliams

Vilniaus Algirdo g. viename iš kiemų pradėti požeminių atliekų konteinerių aikštelės įrengimo darbai. Atrodytų, gana įprastas vaizdas pastaraisiais metais, nes tokių aikštelių mieste skaičius jau netrukus pasieks 1,2 tūkst. Tačiau šįkart pasipiktinimas didelis. Gyventojai skundžiasi ir aikštelės vieta, ir jos derinimo procesu, ir tuo, kad aštrėja ir taip sudėtinga automobilių statymo problema.

„Buldozeriu stumia“

Algirdo gatvėje gyvenantis Marius (pavardė redakcijai žinoma) sako, kad Vilniaus miesto savivaldybė „buldozeriu stumia“ požeminių atliekų konteinerių statymo projektą jų kieme. Esą jau nuo pat pradžių keltas klausimas, kodėl jam pasirinkta ne vieta prie gatvės, o kieme, taip ir liko iki galo neatsakytas.

Jau nekalbant apie tai, kad esą būta pažeidimų ir projektą viešinant, nesilaikoma 10 m atstumo iki gyventojų langų. O kur dar iš esmės absoliučiai daugumai vilniečių tokia opi automobilių statymo problema.

„Pažeidimų buvo projektą viešinant. Dėl to gyventojai neturėjo galimybių susipažinti su projektu ir išsakyti savo pozicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas