Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

2023 03 16

Žiniasklaida: Panevėžio ligoninėje pagimdė neįgali trylikametė

Respublikinėje Panevėžio ligoninėje pagimdė 13-metė mergaitė, praneša portalas tv3.lt. Vaiko teisių apsaugos tarnybos duomenimis, pagimdžiusi mergaitė ir kūdikis jaučiasi gerai, planuojama, kad vėliau abu keliaus pas laikinuosius globėjus. Mergaitė turi negalią ir lytiškai galimai buvo išnaudojama nuo 11 metų.
Kūdikis
Kūdikis / 123rf.com nuotr.

Pranešama, kad kūdikiui bus atliekamas DNR tyrimas tėvystei nustatyti, po kurio paaiškės mažametės žagintojas.

Dabar įtarimai pareikšti vienam iš 13-metės artimos aplinkos žmonių, portalui tv3.lt sakė Panevėžio apygardos prokuratūros atstovė Rasa Stundžienė.

Kaip pranešta anksčiau, policija nuo praėjusių metų gruodžio pabaigos atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo mergaitės išžaginimo.

Kaip skelbta vasario pabaigoje, dėl problemų Panevėžio rajone gyvenančioje šeimoje dar 2020 metais kreiptasi į Vaiko teisių apsaugos tarnybą. Buvo prašoma apsaugoti mergaitę ir perkelti ją gyventi pas globėjus. Tačiau specialistai nustatė, kad tuomet 11-metei mergaitei šeimoje gyventi saugu. Ji taip ir liko gyventi šeimoje.

Šiuo metu šeimoje, be besilaukiančios 13-metės, auga du berniukai, o kiti daugiavaikės šeimos vaikai (pilnamečiai) gyvena savarankiškai. Kūdikio besilaukdama paauglė pastaruoju metu gyveno pas globėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas