Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Bernatonis: Socialdemokratai yra kaip niekada vieningi

Politiniai oponentai ir jų rėmėjai bando ne tik kelti ir plėtoti politinius skandalus prieš socialdemokratus, bet ir ėmėsi naujos melo kampanijos, kurios tikslas – sukelti nepasitikėjimą tarp partijos vadovų.
Juozas Bernatonis
Juozas Bernatonis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tokia yra mano reakcija į vakar pasirodžiusius prasimanymus dėl neva organizuojamų bandymų iš vidaus pakirsti pasitikėjimą Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininku Algirdu Butkevičiumi.

Viešojoje erdvėje pasirodę vieno žurnalisto pasvarstymai neva kai kurie LSDP lyderiai veikia prieš A.Butkevičių yra nieko bendro su realybe neturintis melas ir noras pakirsti vieningas partijos gretas.

Didelis visuomenės pasitikėjimas ministru pirmininku A.Butkevičiumi, LSDP ir Vyriausybe neduoda ramybės politiniams oponentams. Išbandę skandalų strategiją, dabar jie ėmėsi sąmokslo kūrimo, gandų gamybos ir LSDP vadovybės kiršinimo taktikos. Noriu nuraminti politinius oponentus – socialdemokratų gretos yra kaip niekada vieningos, o partijos ir jos narių pasitikėjimas partijos lyderiu A.Butkevičiumi yra visapusiškas ir nekeliantis jokių abejonių.

Įsibėgėjant rinkimų kampanijai politiniai oponentai gali griebtis ir kitų purvinų metodų prieš didžiausią žmonių pasitikėjimą turinčią Lietuvos partiją – socialdemokratus. LSDP nepasiduos provokacijoms, kurių tikslas nukreipti visuomenės dėmesį nuo realių darbų ir XVI-osios Vyriausybės pasiekimų.

Juozas Bernatonis yra teisingumo ministras, partijos vicepirmininkas, atsakingas už LSDP programą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas