Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

16-to maršruto troleibusu vilniečiui vagiui pasprukti nepavyko

Trečiadienio rytą, apie 10 val. 40 min., sostinės policija gavo pranešimą, kad Vilniaus geležinkelio stotyje esančioje parduotuvėje pilietė pasigedo kelioninio lagamino su vežimėliu. Į vietą atvykę patruliai radijo ryšiu nurodė dingusio lagamino požymius.
Sulaiktas pilietis V.T. apvogęs kaunietę
Sulaiktas pilietis V.T. apvogęs kaunietę / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Tuo metu stoties rajone „nematomai“ dirbantys kriminalistai pastebėjo įtartiną vyriškį, skubiai lipantį į 16-to maršruto autobusą ir mėginantį pasislėpti tarp kitų keleivių.

Keleivis su savimi turėjo kelioninį lagaminą su vežimėliu. Autobuse pareigūnai nutarė patikrinti įtartiną vyrą ir neapsiriko – sulaikytas vyras turėjo ką tik pagrobtą lagaminą su drabužiais, nešiojamuoju kompiuteriu ir kitais daiktais. 

Vilnietis V.T. – daug kartų teistas, gimęs 1976 m. Trečiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas, ir dėl paskutinės vagystės. Pagrobti daiktai grąžinti nukentėjusiai kaunietei.  

Pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis vyras yra padaręs ir daugiau panašių nusikaltimų Vilniuje, todėl asmenis, nukentėjusius nuo šio vyro ar turinčius duomenų apie jo nusikalstamą veiką, prašo kreiptis į Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271  6078 arba į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271 6053.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito