Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

3 val. nakties kaunietis išvydo, kaip jaunuoliai stumia jo „Audi A3“ automobilį

Transporto priemonę budriam šeimininkui pavyko išsaugoti, tačiau ilgapirščiai jau buvo spėję pridaryti daug žalos. Vienas įtariamųjų sučiuptas.
Įvykio vietoje: „Audi“ suniokoję vagys padarė 800 eurų žalą.
Įvykio vietoje: „Audi“ suniokoję vagys padarė 800 eurų žalą. / Policijos nuotr.

Liepos 7 d. apie 3.00 val. Kaune, Kranto alėjos g., vyras (g. 1987 m.) pastebėjo, jog du jaunuoliai stumia jam priklausantį automobilį „Audi A3“. Vyrui sušukus, jaunuoliai pasišalino. Apžiūrėjus automobilį pastebėta, jog išdaužti keli stiklai, sulaužyta bėgių perjungimo svirtis, išlaužta variklio užvedimo spynelė.

Vieną vagį sulaikė

Vienas įtariamasis sulaikytas, penktadienį praneša Kauno apskrities VPK atstovai.

Padaryta 800 eurų žala.

Tuo tarpu Lietuvos policijos „Facebook“ svetainėje po šio įvykio skelbiama padėka pareigūnams: „Operatyviai atvykti, išaiškinti ir sulaikyti. Tai tikslas, kurio policija siekia ir už ką jau dėkoja pareigūnams laimingi žmonės. Sulaukėme feisbuko bičiulio Lauryno padėkos.“

Pasakojimas iš pirmų lūpų

„Labai noriu padėkoti Kauno policininkams, padėjusiems naktį sulaikyti įtariamą automobilio vagį. Šiąnakt, apie 3 nakties, žmona išgirdo keistus garsus. Kadangi automobilis pirktas neseniai, iš karto pribėgusi prie lango ir pamatė, kad mūsų automobilis stumiamas per pievą, nes iš galo buvo užstatyta kita mašina. Išlipęs iš lovos, iš karto nusileidau į apačią ir išgąsdinau vagis, jie labai greitai pasišalino. Tuo tarpu žmona jau bendravo su policija.

Policijos nuotr./Įvykio vietoje
Policijos nuotr./Įvykio vietoje

Nepraėjus nė 5 min., keli ekipažai jau buvo įvykio vietoje, dar po 10 min., įtariamasis buvo policijos automobilyje. Gerai įsidėmėjau vieno asmens viršutinę aprangos dalį (sulaikytasis buvo būtent taip apsirengęs). Nežinau, kiek tiksliai pareigūnų ekipažų dalyvavo paieškose, bet suskaičiavau mažiausiai 5.

Nepaisant nepavykusios vagystės, banditukai ir savo automobilį paliko. Už keliasdešimt metrų stovėjo „VW Passat“ su rakteliais spynoje, atrakintas ir atidarytu langu. Didžiuojuosi pareigūnais. Ačiū vyrams tariu visos šeimos vardu!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas