Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisiamoji dėl sugyventinio nužudymo 74 smūgiais lenta bei kirviu: išgėriau litrą per 10 minučių – skaudėjo po jo smūgių

Balandžio 22 dieną Kauno apygardos teisme pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje 42-ejų metų Ramunė Černiauskienė kaltinama kankindama ar itin žiauriai nužudžiusi savo sugyventinį. Iki tol ne kartą pati smurtą kentusi moteris tikino mušusi nukentėjusį dėl įvairių priežasčių. Bylos duomenimis, lenta ir kirviu suduoti ne mažiau kaip 74 smūgiai.
Kaltinamoji teisme
Kaltinamoji teisme / Karolinos Stažytės / 15min nuotr.

R.Černiauskienė kaltinama tuo, kad 2020 metų lapkričio pabaigoje namuose Kaišiadoryse, būdama apsvaigusi nuo alkoholio, ir tai turėjo įtakos nusikalstamos veikos padarymui, tarpusavio konflikto metu tyčia sudavė lenta į galvą, veidą bei įvairias kūno vietas ir kirviu į kojas 1972 metais gimusiam sugyventiniui S.Ž. ne mažiau 74 smūgius. Vyras mirė vietoje.

Kaltinamoji teisme savo kaltę pripažino.

„Dėl visokių priežasčių, įvairių, – nemoku net įvardyti, dėl ko mušiau nukentėjusįjį. Jis mušė mane“, – teisme balandžio 22-ąją teigė kaltinamoji.

Ji prisipažino per 10 minučių išgėrusi litrą degtinės. Gėrė „iš skausmo ir iš nervų“. Gėrė tam, kad neskaudėtų.

„Jaučiau didžiulį skausmą po jo (sugyventinio S.Ž. – aut. past.) smūgių“, – patikino moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne