Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Ulvido byloje dėl kaltinimų padarius 33 nusikalstamas veikas – nušalinimas teisėjai

Byloje dėl nusikaltimų žmogaus seksualinio apsisprendimo laisvei ir neliečiamumui bei dorovei pareikštas dar vienas prašymas, trečiadienį skelbia Kauno apylinkės teismo atstovai.
Algimantas Ulvidas
Algimantas Ulvidas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje Algimantas Ulvidas kaltinamas padaręs 33 nusikalstamas veikas, numatytas Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 153 straipsnio 1 dalyje ir nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 309 straipsnio 2 dalyje.

Ši byla nagrinėjama pagal iš anksto suderintą grafiką. Šiandien, 2023 m. balandžio 5 d., vykusio posėdžio metu kaltinamasis ir jo gynėjas pareiškė prašymą nušalinti bylą nagrinėjančią teisėją. Sprendimas dėl pareikšto nušalinimo bus skelbiamas 2023 m. balandžio 7 d., 11.00 val.

Išsprendus minėtą prašymą dėl nušalinimo, bus sprendžiama dėl tolesnės bylos eigos.

Kaltinamajam buvo paskirtos kardomosios priemonės: įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje ir rašytinis pasižadėjimas neišvykti, įpareigojant kaltinamąjį nepasišalinti iš gyvenamosios vietos, nesilankyti prie mokyklų, progimnazijų, gimnazijų ir nebendrauti jokia forma bei neieškoti ryšių su moteriškos lyties atstovėmis iki šešiolikos metų bei nukentėjusiosiomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito