Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Alytaus progimnazijoje – kruvinos muštynės: tėvas prabilo apie „smurtautojų gaują“

Trečiadienio popietę greitosios pagalbos medikų ir policijos patrulių ekipažams teko skubėti į Volungės progimnaziją Alytaus mieste. Tarnybos sulaukė iškvietimo su nerimą keliančiomis detalėmis: „Vaikas kraujuoja.“ Apie įvykį Dzūkijoje naujienų portalą informavęs alytiškis užsiminė, kad mokymo įstaigoje susibūrusi gauja jaunų agresorių, persekiojančių kitus vaikus.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija: policija prie mokymo įstaigos / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad šiandieną po 13 valandos sulaukta mažiausiai dviejų pranešimų apie neramumus ugdymo įstaigoje.

Anot vieno skambučio, „susimušė du berniukai, vienas vaikas kraujuoja“. Kitas pranešimas buvo analogiško turinio, tik patikslinta, kad nukentėjo asmuo iki 14 metų – juridiškai jis laikomas mažamečiu.

Anot pranešėjo, vaikas progimnazijoje buvo sumuštas smarkiai. Ir įvykio kontekstas kelia nerimą.

Į Volungės progimnaziją atskubėję greitosios pagalbos medikai suteikė nukentėjusiajam pirmąją pagalbą, o kartu atvykę policijos pareigūnai ėmėsi aiškintis įvykio aplinkybių. Apie nerimą keliančius neramumus informuoti ir Vaiko teisių tarnybos atstovai.

Savo ruožtu 15min redakciją apie tai informavęs portalo skaitytojas pabrėžė, kad vaikas progimnazijoje buvo sumuštas smarkiai. „Yra vaikų grupelė, kuri persekioja kitus vaikus“, – tvirtino pašnekovas, kuris vylėsi aktyvaus bei rūpestingo požiūrio į šią situaciją iš visų atsakingų tarnybų: pradedant pedagogais ir baigiant teisėsauga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas