Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio eismo įvykiuose sužeisti 7 žmonės, 3 iš jų – per BMW gaudynes Šilutėje

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos (LKPT) duomenimis, sausio 22 d., antradienį, mūsų šalies keliuose įvyko 4 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės. Ypač skausmingos buvo neadekvataus BMW ekipažo gaudynės, kurios baigėsi avarija kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė.
Suniokotas BMW
Suniokotas BMW / Policijos nuotr.

Tarp sužeistųjų – 1 nepilnametis keleivis, kuris buvo sužeistas vakare, apie 19.30 val., Kaune, Kovo 11-osios ir Partizanų g. sankryžoje, kai pradedantysis vairuotojas, 18-metis vaikinas, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę nepraleido tiesiai važiavusio automobilio BMW ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeistas šio automobilio vairuotojas ir specialioje sėdynėje vežamas 10-ies mėnesių kūdikis.

Dar vienas susidūrimas sankryžoje popietę įvyko Šilutėje, kai iš šalutinio kelio išvažiuojantis automobilis „Opel Vectra“ nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Ford Galaxy“, šio susidūrimo metu sužeista 71 m. keleivė.

Taip pat Šilutėje, jau darbo dienos pabaigoje, įvyko jauno vairuotojo gaudynės. Apie 16.55 val. policija gavo pranešimą, kad Šilutėje automobilis „BMW 320d“ apgadino kelis stovinčius automobilius ir išvažiavo iš įvykio vietos. Pareigūnai šį automobilį pastebėjo kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, kur sprunkantis „BMW 320d“ nesuvaldytas įčiuožė į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į automobilį „Audi A3“.

VIDEO: Skausmingos neadekvataus BMW ekipažo gaudynės baigėsi avarija

Kartu su 20-mečiu broliu važiavęs jaunas „BMW320d“ vairuotojas, kuriam tik prieš savaitę buvo suteikta teisė vairuoti, o vaikinas net nespėjo atsiimti pagaminto vairuotojo pažymėjimo, bandė pabėgti laukais, tačiau buvo sulaikytas. Ligoninėje buvo paimtas vairuotojo kraujas blaivumui nustatyti, įvykio metu sužeisti abu vairuotojai ir keleivis.

Taip pat nesuvaldytas slidžiame magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, Auksoro k. ribose, ryte nuo kelio nuvažiavo 42 m. moters vairuojamas automobilis „Chrysler PT Cruiser“, jo vairuotoja buvo sužeista ir gydoma ambulatoriškai.

Per parą policija užregistravo 84 techninius eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, 4 tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Per parą įvyko 26 užvažiavimai ant laukinių gyvūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai