Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsimetėlės apvogė senolę

Gegužės 4 d. nuo apsimetėlių nukentėjo Ukmergės miesto gyventoja J. V. (g. 1932 m.).

Apie 16 val. 30 min.  pas V. J., gyvenančią Birutės gatvėje, į namus užėjusios dvi nepažįstamos moterys. Kadangi durys buvo neužrakintos, nekviestos viešnios įėjo tiesiai į namo vidų. Jos prisistatė socialinėmis darbuotojomis, atstovaujančiomis Vokietijoje įsikūrusią labdaros organizaciją.  Moterys klausė, ar nereikia V. J. malkų, siūlė pakeisti medinius langus į plastikinius... Tuoj pačios ėmė juos matuoti, o tuo pačiu bandė išsiaiškinti, ar senutė turi pinigų. Išėjus nepažįstamosioms, ukmergiškė miegamajame kambaryje pasigedo ant lovos gulėjusios rankinės, kurioje buvo  su 1900 litų, pensininko pažymėjimas ir kiti daiktai. V. J. padarytą materialinę žalą įvertino 2010 litų. Anot nukentėjusiosios, moterys buvo šviesaus gymio, abi dėvėjo kepures. Viena nepažįstamoji buvo maždaug 35 metų amžiaus, 150 cm ūgio, antroji – gerokai jaunesnė – 20 metų amžiaus, apie 170 cm ūgio.

Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. (Vagystė). 

Policija prašo gyventojų pagalbos – jeigu esate pastebėję įtartinas moteris nurodytoje vietoje, matėte automobilį ar galėtumėte pasidalinti kita informacija, prašome paskambinti tel. (8 340) 60 417 Kriminalinės policijos skyriaus viršininkei Ingai Malinauskienei.

Gyventojai, ypač senyvo amžiaus ar vaikai, turėtų nepalikti atvirų durų, neįsileisti nepažįstamų žmonių į namus. Rajone yra užfiksuotas ne vienas atvejis, kai vagys ar sukčiai apsimeta įvairių socialines paslaugas teikiančių įstaigų atstovais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai