Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 02 /18:14

Skaudi avarija Kaune – įsirėžus vilkikui, žuvo lengvojo automobilio vairuotojas

Bendrasis pagalbos centras praneša, kad pirmadienį 15.40 valandą Kauno Ateities plente susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis, žuvo vairuotojas.
Mirtina avarija Kauno Ateities plente
Avarijos vietoje/ Asociatyvi nuotr. / Kur stovi policija Kaune grupės nuotr.

Šiandien 15.40 valandą Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno Ateities plente susidūrė vilkikas ir lengvasis automobilis.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno miesto priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Kaip praneša Kauno apskrities policija, 15.40 valandą gautas pranešimas, kad Kauno Ateities plente susidūrė lengvasis automobilis „Mazda“, vairuojamas vyro (gim. 1968 m.), ir sunkvežimis, vairuojamas vyro (gim. 1973 m.).

Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.

Policijos pareigūnai dirba vietoje, tikslinamos eismo įvykio aplinkybės.

Kaip skelbia Policijos departamentas, „Mazda“, išvažiuodama iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu sunkiasvoriu automobiliu „Mercedes Benz“.

Fūra nuskynė „Mazdą“. „Mazdos“ vairuotojas mirė iškart. Mašina apsisuko 360 laipsnių. Kaltas „Mazdos“ vairuotojas, nes nepraleido fūros. 100 m nuo manęs viskas įvyko“, – emocijomis socialiniuose tinkluose dalijosi vienas įvykio liudininkų.

Kitas kaunietis vairuotojas teigė, kad toje vietoje labai visi laksto: nors miesto teritorija, skrieja 70-100 km/val. greičiu. Pasak jo, ne pirmas atvejis, kai iš keliuko išsukant kažkas parlekia ir rėžiasi į automobilio šoną.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito