Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijoje žuvusio kūdikio motina atskleidė jos aplinkybes ir nekaltina vairuoti negalėjusios sesers

Per avariją šalia Alytaus savo kūdikio netekusi moteris portalui Alytusplius.lt atskleidė daugiau avarijos aplinkybių ir nekaltina vairavusios sesers, kuri iš viso neturi vairuotojo pažymėjimo. Moteris atskleidė praradusi jau antrą mažylį.

Praėjusį ketvirtadienį šalia Alytaus nuo kelio nulėkus mersedesui nukentėjo keturi žmonės, vienas iš jų – šiemet gimęs berniukas. Septynių mėnesių kūdikis buvo išvežtas į Kauno klinikas, bet neišgyveno.

Nelaimė įvyko apie 11 valandą, kelyje Alytus – Pivašiūnai. C klasės „Mercedes – Benz“ markės automobilį vairavo 24 metų moteris, kuri neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Kartu važiavo metais vyresnė moteris ir jos šiemet gimęs berniukas, bei dvidešimt devynerių metų keleivė.

Netoli viaduko mašiną sumėtė ir ji nuvažiavo į pakelės griovį.

Vairuotojai ir kartu važiavusioms keleivėms nustatyti daugybiniai sužalojimai. Paaiškėjo, kad už „Mercedes-Benz“ vairo sėdo vairuotojo pažymėjimo neturinti moteris (gim. 1999 m.). Ji pareigūnams aiškino, kad dėl kelio nelygumų mašina pašoko ir praradusi sukibimą nulėkė nuo kelio.

VIDEO: Vairuotojo pažymėjimo neturinti moteris sukėlė eismo nelaimę

Nelaimės priežastis aiškinasi Alytaus policijos pareigūnai. Kadangi autoįvykio metu nukentėjo žmonės, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sesers nekaltina: iki šiol viskas būdavo gerai

Kūdikio mama Rasa Alytusplius.lt pasakojo, jog tokios situacijos nesapnavusi net baisiausiame košmare.

„Sesuo vežė pas advokatą. Nuo duobės atšokome į kalniuką, nuo kalniuko sumėtė link šaligatvio, smėlio ir apsivertėme“, – Alytusplius.lt pasakojo moteris.

Ji neturi seseriai pretenzijų dėl sūnelio žūties: „Buvome prisisegę, bet kai vertėmės – diržai atšoko ir Tajukas iškrito iš kėdutės. Aš žinau, kad sesė neturi teisių, bet tiek kartų esame važiavę ir viskas buvo gerai. Aš visą laiką ja pasitikėjau. Sesuo jaučiasi blogai, vos iš lovos pasikelia, nugara sužalota, nešioja įtvarą. Ji nežinojo, kad taip bus, kiekvienam gali taip atsitikti. Aš jai atleidžiu“, – kalbėjo Rasa.

Moteris turi dar du vaikučius. Pastaruoju metu ji su vienu vaiku gyveno Šeimos krizių centre. Moteris pasakojo anksčiau jau palaidojusi vieną septynių mėnesių sūnų, dabar neteko antro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas