Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balti sportiniai batai, juoda kuprinė: Šalčininkų rajone buvo dingusi 14-metė

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai ieškojo dingusios nepilnametės. Pranešama, kad 14-metė parėjo pati, ji „gyva ir sveika“.
Reido akimirka
Policija / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Papildyta vasario 15 d.: Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai ketvirtadienį praneša, kad Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnų ieškota nepilnametė vasario 14 d. sugrįžo į namus gyva ir sveika.

Pradžia. Turimais duomenimis, vakar, vasario 12 d. rytą, apie 8 val. S. (gimusi 2010 m.) išėjo iš namų (Šalčininkų r., Gerviškių sen.,) ir iki šiol negrįžo.

Dingusios nepilnametės požymiai: apie 157 cm ūgio, tamsių iki pečių plaukų.

Vilkėjo juodą striukę, tamsiai žalias kelnes, avėjo baltus sportbačius, turėjo juodą kuprinę.

Išeidama vilkėjo juodą striukę, tamsiai žalias kelnes, avėjo baltus „Adidas“ sportbačius, su savimi turėjo juodą kuprinę.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – atsiliepti asmenis, mačiusius ar žinančius šios mergaitės buvimo vietą, ar turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Andrejumi Vilkanec, tel. 8 650 53993, el. p. andrej.vilkanec@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tel. 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas