Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bandymas apnuodyti? Vilniaus Pilaitės rajono gyventojus pasitiko aitrus kvapas – viena moteris atsidūrė ligoninėje

Ketvirtadienio rytą Pilaitės sodų 8-osios gatvės gyventojai kieme pajuto aitrų kvapą, kuris sklido nuo kieme stovinčių automobilių. Gatvės gyventoja, prie kurios namų ir stovėjo mašinos, pasakojo, kad neaiškaus skysčio įšvirkšta į mašinų dureles ir aplink jas ir jis skleidžia itin aitrų kvapą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / V.Miškinio nuotr.
Temos: 2 Kvapas Pilaitė

„Išėję į kiemą ryte pajutome aitrų kvapą, kuris sklido nuo kieme stovinčių automobilių. Po to paaiškėjo, kad tai – į mūsų automobilius įpurkštas neaiškus skystis, kuris skleidė tą kvapą“, – pasakojo gyventoja.

Moteris iš pat pradžių užsiminė, kad tai greičiausiai yra pas ją šiuo metu apsistojusios draugės buvusio vyro darbas. Šis, anot jos, jau kurį laiką terorizuoja ir grasina susidoroti su buvusiąja, nors teismas ir yra uždraudęs prie jos artintis.

V.Miškinio nuotr./Įvykio vietoje
V.Miškinio nuotr./Įvykio vietoje

Nepaisant įtartino aitraus kvapo, tiek namo gyventoja, tiek pas ją apsistojusi draugė sėdo į automobilius ir išskubėjo į darbus. „Patys žinote, ryte juk labai negalvoji, išgeri kavos ir leki į darbą“, - sakė ji.

Pati moteris sako, kad mokytoja vienoje Vilniaus mokykloje dirbanti draugė automobilyje praleido gana ilgą laiką, prastovėjo kamštyje. Po to jai pasidarė bloga, ši du kartus vėmė.

Moteris pasakojo naktį girdėjusi keistus garsus – labai lėtai važiavo automobilis: „Man sukėlė įtarimą ir buvau išėjusi pro balkoną pasižiūrėti. Jis buvo stabtelėjęs, o paskui nuvažiavo“.Namo gyventoja pasakoja, kad ją pačią šiek tiek pykino, todėl nedelsiant iškvietė policijos pareigūnus. Vėliau atvyko ir ugniagesiai-gelbėtojai, ir medikai. Medikai nusprendė smarkiai sublogavusią mokytoją išvežti į ligoninę. Tiesa, policija informuoja, kad pirminiais duomenimis, jos sveikatai rimtas pavojus negresia.

V.Miškinio nuotr./Įvykio vietoje
V.Miškinio nuotr./Įvykio vietoje

Ji tikino neabejojanti, kad tai buvusio vyro ir į jo pusę po skyrybų stojusio sūnaus darbas, esą šie jau ne kartą grasino padaryti kažką panašaus – nunuodyti dujomis ar kitais būdais.

Moteris taip pat sakė labai bijanti dėl draugės gyvybės ir neįsivaizduojanti, kas jai galėtų padėti, nes teismo draudimo artintis nepaisantis vyras yra visiškai nenuspėjamas.

Anot jos, vyras taip pat pakeitė bendro namo spynas, galų gale net užvirino tvorą, kad tik buvusioji nepatektų į savo namus.

VIDEO: Pilaitės gyventoja pasakoja apie chemine medžiaga apipurkštus automobilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas