Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Bandymas per karščius saulėkaitoje pakrauti BMW akumuliatorių Gardame baigėsi gaisru

Antradienio pavakarę Šilutės rajone – karštas techninis incidentas, laimė, apsiėjęs be žmonių sužalojimų ir itin didelių nuostolių. Tačiau BMW universalas supleškėjo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min nuotr.

Tokią karštą antradienio popietę saulėkaitoje krauti BMW bagažinėje esantį akumuliatorių nebuvo geras sumanymas. Juolab, palikus šią techninę procedūrą be priežiūros.

Tuo įsitikino senos vokiškos transporto priemonės savininkas, kuriam teko šauktis kaimynų ir ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Nuo ko tiksliai ugnis įsiplieskė, tiksliai nėra žinoma. Tačiau, anot liudininkų, kai akumuliatoriaus krovimo metu seno modelio 5-osios serijos BMW automobilį, stovintį prie namų ir sandėlio, apėmė liepsnos, teko griebtis skubaus jo gesinimo. Išgelbėti mašiną jau nebuvo svarbiausia užduotis: siekta, kad ugnis nepersimestų į pastatus.

Kol buvo laukiama arčiausiai budinčių gaisrininkų iš Žemaičių Naumiesčio, sodybos šeimininkai ir kaimynai pylė vandenį ant BMW, kad gaisras bent būtų kuo mažesnis ir neplistų toliau. Profesionalų pagalbai atvykus, gaisras numalšintas per kelias minutes. Pastatus pavyko apsaugoti, žmonės incidento metu irgi nenukentėjo.

Tuo metu transporto priemonei gaisras padarė didelės žalos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas