Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
12:13 /12:52

BPC: kilo gaisras „Rivonos“ pastate, evakuota per šimtą žmonių

Šilalės rajone kilo gaisras bendrovės „Rivona“ pastate, įvyko visuotinės darbuotojų evakuacija. Į įvykio vietą išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos. „Rivona“ priklauso „Norfos“ įmonių grupei. Incidentas likviduotas mažiau nei per valandą, aiškėja ir pagrindinės aplinkybės.
Bendrosios pagalbos centras
112 / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiandien 11.37 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Struikų kaime (Šilalės r., Šilalės kaimiškoji sen., ) Sodininkų g., kilo gaisras UAB „Rivona“ pastate. Žmonės evakuojasi, suskubo pranešti BPC.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilalės, Šilalės rajono ir Tauragės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Tauragės apskrities vyriausiam policijos komisariatui.

„Gaisras 12.15 val. buvo likviduotas, nukentėjusių nėra. Atvykus dviejų aukštų pastato palėpėje degė elektros skydinė, patalpose buvo daug dūmų. Iki atvykstant gelbėtojams iš patalpų išėjo 124 darbuotojai.

Gaisro gesinimui buvo pasitelktos penkios automobilinės cisternos, autokopėčios. Šiuo metu vykdomi baigiamieji darbai, teigiamo slėgio ventiliatoriumi vėdinamos uždūmintos patalpos“, – sakė PAGD atstovė Edita Zdanevičienė.

Iki atvykstant gelbėtojams iš patalpų išėjo 124 darbuotojai. Nukentėjusiųjų, pirminiais duomenimis, nėra.

Bendrovė internete skelbiasi, kad „Rivona“ užsiima gamyba, nekilnojamojo turto nuoma, sandėliavimu, logistika, įkurta 1993 metais.

„Rivona“ priklauso „Norfos“ įmonių grupei ir kartu su mažmeninės prekybos bendrove „Norfos mažmena“ sudaro grupės branduolį.

Įmonės „Rivona“ įstatinis kapitalas – 5,22 mln. eurų. Bendrovėje dirba daugiau kaip 1 100 darbuotojų.

UAB „Rivona“ 2023 metų prekių ir paslaugų pardavimai siekė 685.064 mln. eurų be pridėtinės vertės mokesčio (PVM) – 16.16 proc. daugiau nei 2022 metais, kai prekių ir paslaugų buvo parduota už 589 759 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas