Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 29 /17:18

Lazdijų rajone susidūrė automobilis ir sunkvežimis: vyras žuvo, keleivė užgeso ligoninėje

Lazdijų rajone susidūrus lengvajam ir krovininiam automobiliams žuvo lengvajame automobilyje buvęs garbaus amžiaus vyriškis, o senyva moteris išvežta į ligoninę, tačiau ir jos gyvybės išsaugoti nepavyko.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje: kas liko iš lengvojo automobilio, kurį, traukiant nukentėjusiuosius, gelbėtojams teko pjaustyti. / Alytaus VPK nuotr.

Šiandien 11.04 val. Bendrajame pagalbos centre skubios (BPC) pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Seiliūnų kaime (Lazdijų r. sav., Noragėlių sen.), Paplentės g. susidūrė lengvasis ir krovininis automobiliai, yra nukentėjusių žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Lazdijų miesto ir rajono priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, penktadienį priešpiet operatyviai praneša BPC.

Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje
Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje

Informacija apie įvykį perduota ir Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai.

„Pranešta, kad lengvajame automobilyje du prispausti žmonės, atvykus ugniagesiams jie iškėlė nukentėjusią moterį, ji perduota medikams.

Sumaitotame automobilyje yra ir vyras, medikai, turimais duomenimis, jam konstatavo mirtį“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė.

Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje
Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje

Alytausgidas.lt duomenimis, žuvęs „Mitsubishi“ automobilio vairuotojas buvo gimęs 1942 metais.

Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje
Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje

Alytaus apskrities policijos fiksuotais patikslintais duomenimis, 2023 m. rugsėjo 29 apie 11.00 val. Lazdijų rajone, Seiliūnų k., kelyje Alytus–Seirijai–Lazdijai, vyras (gim. 1942 m.), vairuodamas automobilį „Mitsubishi Space Star“, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša trenkėsi į iš priekio atvažiuojantį sunkvežimį „Mercedes-Benz“, kurį vairavo vyras (gim. 1964 m.).

Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.

Kartu su juo važiavusi keleivė (gim. 1946 m.) išvežta į Alytaus ligoninę, kurioje dėl patirtų sužalojimų netrukus mirė. Sunkvežimio vairuotojas rimtesnių sužalojimų išvengė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas