Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

BPC pranešimas: Vilniuje sprogo ir dega automobilis, nukentėjo žmogus

Šiandien 12.21 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus m. Ozo g. 12 sprogo ir dega lengvasis automobilis, nukentėjo žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, pranešė BPC. Informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pavojų kėlė tai, kad užsidegęs automobilis „Toyota Prius“ buvo su dujų įranga. Be to, palyginti netoli įvykio vietos buvo degalinė.

Sužeistas žmogus operatyviai perduotas greitosios pagalbos medikams, 15min pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Edita Zdanevičienė. Kokių sužalojimų ir kokiu momentu vyras patyrė, kol kas tikslesnių duomenų neturima.

„Gaisre nukentėjo vienas žmogus. Patyrė nudegimų ir išgabentas į ligoninę“, – BNS nurodė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė E.Zdanevičienė.

Tuo metu užsiliepsnojusią transporto priemonę ugniagesiai sparčiai užgesino (gaisro lokalizacija fiksuota 12.45 val.).

Gaisras kilo Ozo gatvėje priešais „Compensa“ koncertų salę, tačiau ugnis šėlo palyginti saugiu atstumu nuo degalinės kolonėlių, benzino ar dyzelino rezervuarų bei kitos įrangos. Aplinkybės dar tik pradedamos tirti. Kaip žinoma, daugelis būtent „Toyota Prius“ markės automobilių sostinėje yra naudojami keleivių vežimo paslaugai teikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas