Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Braznavoje dėl skalbyklės vagys įsilaužė į jūrinį konteinerį

Šiaulių mieste ir rajone siautė vagys, iš darželio pagrobę seną kompiuterį, iš sunkvežimių siurbę dyzeliną, apšvarinę vienos kailinius ir brangius papuošalus turėjusios šiaulietės namus, o jūriniame konteineryje nusikaltėlius masino dar neišpakuota skalbimo mašina.
Ruklos pabėgėlių centre
Ruklos pabėgėlių centre / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie tris nusikaltimus, kurių metu padaryta tūkstantinė žala ir pavogta iš viso bet keliolika daiktų, pranešama praėjusios paros Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) svarbiausių įvykių suvestinėje.

Tarp lapkričio 13 d. pavakarės, 17.00 val. ir lapkričio 14 d. maždaug 10.00 val. Braznavos kaime (Šiaulių r.), nuplėšus jūrinio konteinerio kabamąją spyną, pagrobta vyrui (gim. 1967 m.) priklausanti nauja skalbimo mašina „Samsung“.

Apvogta Šiaulių senjorė patyrė 4720 eurų žalą.

Maža to, iš dviejų netoliese stovėjusių sunkvežimių degalų bakų pagrobta apie 90 litrų dyzelino. Bendra turtinė žala – 980 eurų.

Tik išvakarėse Šiaulių apskrities policija fiksavo dar vieną turtinį nusikaltimą, kuomet dar lapkričio 6 d. tarp 14.30 val. ir 21.00 val. Šiauliuose, Trakų g., atstūmus vienos senjoros, gimusios 1948 m., buto kambario langą pagrobti kailiniai, įvairūs auksiniai ir sidabriniai juvelyriniai dirbiniai, 700 JAV dolerių, pasas ir krepšys. Turtinė šio būsto vagystės žala – 4720 eurų.

Tuo metu dar lapkričio 11 d. popiet, apie 13.41 val. Šiauliuose, Dainų g., iš lopšelio-darželio pagrobtas nešiojamasis kompiuteris „Lenovo“. Turtinė žala – 246 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas