Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
08:24 /09:21

Brutalus nužudymas Skuodo rajone: rastas pjūklu perpjautas žmogus

Antradienio vakarą Skuodo rajone esančiame Erslos kaime – brutalus nužudymas. Rastas pjūklu perpjauto žmogaus kūnas.
Įvykio vietoje
Policija (asociatyvi nuotr.) / Tomo Markelevičiaus nuotr.

15min žiniomis, spalio 22 d. apie 18 val. Erslos kaime pas 40-metį vietos gyventoją atėjo jo pasigedęs kaimynas, kuris už ūkinio pastato, greta malkų krūvos pastebėjo gausybę kraujo, o netrukus rado čia gyvenusio vyro kūną, perpjautą grandininiu pjūklu.

„Į BPC paskambino žmogus, kuris nurodė, kad rado negyvą kaimyną, yra daug kraujo, kad kaimynas „įsipjovęs su družba“. Jis teigė, kad laukė kaimyno, bet šis neatėjo, todėl jis ėjo jo ieškoti“, – sakė BPC atstovė Vilma Juozevičiūtė.

Į įvykio vietą suskubo gausios policijos pajėgos. Atvykus tarnyboms paaiškėjo, kad žmogaus kūnas yra perpjautas per pusę. Dalis kūno buvo užklota šiferio lakštais, kita dalis rasta netoliese.

Apie tai, kad toks brutalus nužudymas išties įvyko, 15min patvirtino Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

„Skuodo rajone yra rastas vyro kūnas, sulaikytas įtariamasis, gimęs 1988 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – sakė Ramūnas Matonis, patikslinęs, kad įtariamasis policijos pareigūnų tą patį vakarą buvo sulaikytas kitame Skuodo rajono kaime.

Klaipėdos apskrities VPK atstovė Asta Kažukauskienė nurodė, kad tiek auka, tiek įtariamasis nebuvo artimieji ar giminės, tačiau buvo pažįstami.

„Įtariamasis buvo neteistas, bet policijai žinomas. Asmenys, pirminiais duomenimis, buvo pažįstami. Asmuo sulaikytas, vyksta ikiteisminis tyrimas. Įvykis labai rimtas“, – sakė A.Kažukauskienė.

Tyrimo metu taip pat paaiškės, ar įtariamasis turi psichikos sutrikimų bei ar galės atsakyti už savo veiksmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne