Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Buto nuomai Tauragėje ieškojusi moteris pakliuvo į pinkles

Socialiniame tinkle „Facebook“ išplatinus pranešimą, kad siūlomas butas nuomai, jauna moteris suskubo pervesti avansą tariamai savininkei, tačiau liko ir be buto, ir be pinigų.
Grynieji eurai
Grynieji eurai / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) skelbia, kad 26-erių moteris penktadienį pervedė tariamai buto savininkei 220 eurų. Tačiau vėliau su ja susisiekti nebepavyko.

Komisariatas patikslino, kad skelbimas apie Ateities take neva išnuomojamą butą pasirodė feisbuko puslapyje „Tauragės turgelis“. Jauna moteris susisiekė žinutėmis su tariama savininke ir sutarė apžiūrėti butą sekmadienį.

Visgi skelbimą patalpinusi moteris skubino buto ieškojusią moterį, sakė, turinti daug norinčių apžiūrėti patalpas. Taip ji sugebėjo išsireikalauti 220 eurų avanso.

Tik sekmadienį į Ateities taką atvykusi ir nurodyto namo numerio neradusi moteris suprato esanti apgauta. Kaip vėliau paaiškėjo, tokio namo numerio išvis Ateities take nėra.

Pirminiais duomenimis, jauną merginą apgavusi moteris pinigus už tariamai nuomojamą butą išvilioja ne pirmą kartą. Anksčiau žmonės jai pervesdavo mažesnes sumas ir dėl to buvo pradėtos administracinio nusižengimo teisenos.

Šįkart pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas