Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dingusio vilniečio žmona kol kas nežinioje: „Jis tiesiog išvažiavo į darbą ir prapuolė“

Vilniaus policijos pareigūnai ir artimieji ieško nuo praėjusios savaitės pabaigos dingusio Mindaugo Pelenio. Vyras išvyko į darbą automobiliu ir negrįžo. Nepavykus su juo susisiekti artimieji kreipėsi į policiją. Pareigūnai paskelbė asmens paiešką.
Ieškomas Mindaugas Pelenis
Ieškomas Mindaugas Pelenis / 15min montažas

15min pirmadienio rytą iš Vilniaus AVPK atstovės Julijos Samorokovskajos sužinojo, kad dingęs Mindaugas Pelenis iki šiol nerastas. Buvo paskelbta jo paieška, pareigūnai ėmė tikrinti įvairias versijas.

Socialiniuose tinkluose pagalbos prašymais ėmė dalintis ir Mindaugo Pelenio šeima bei draugai. Jų teigimu paskutinė fiksuota jo vieta buvo tarp Rykantų ir Vievo, rugsėjo 26-ą dieną, apie 12.08 val. Vyras vairavo sidabrinės spalvos „Audi A6“ automobilį, kurio valstybiniai numeriai MGO 973.

15min susisiekus su dingusiojo žmona ši paaiškino, kad vyro dingimo aplinkybės kelia daug mįslių. Ji teigė, kad neturi jokių versijų, kur ir dėl kokių priežasčių galėjo dingti jos vyras. Pasak jos, vyras tiesiog išvyko į darbą.

Jis tiesiog išvažiavo į darbą ir viskas, dingo

„Mes kiek pasidalinome informacijos, tiek ir žinome. O jis tiesiog išvažiavo į darbą ir viskas, dingo. Jis dirba Vilniuje. Jokios papildomos informacijos dabar neturiu. Viską perdavėme policijai.

Paviešinome kelias detales dėl automobilio, nes norime už kažko užsikabinti ir jį surasti. Su draugais kiek galėjome, tiek ieškojome, o dabar viską palikome policijai“, – 15min sakė dingusiojo žmona Gabrielė.

Artimieji prašo ir visuomenės pagalbos ieškant dingusio Mindaugo Pelenio. Pastebėjus jį, jo vairuotą automobilį ar galinčius suteikti kitos informacijos prašoma skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba susisiekti su žmona Gabriele telefonu 863033550.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas