Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 15

Dvi savaites sofoje laikyto nužudyto vyro motina žudikui: „Dievas nubaudė labiau nei kalėjimas“

Ketverius metus nužudyto sūnaus gedinti Klaipėdos rajono gyventoja Elena Gibiežienė žudikui pykčio nebelaiko. Ji įsitikinusi, kad tardymo izoliatoriuje patirtas insultas, lėmęs, kad šis nebepakyla iš lovos ir nebegalės atlikti įkalinimo bausmės – didžiausia Dievo bausmė. „Užjaučiu artimuosius, kuriems tenka slaugyti“, – teisme kalbėjo moteris.
Nužudyto Norberto Narmonto motina Elena Gibiežienė teigė, kad Dievas žudikui į tardymo izoliatorių atsiuntė didesnę bausmę nei įkalinimas.
Nužudyto Norberto Narmonto motina Elena Gibiežienė teigė, kad Dievas žudikui į tardymo izoliatorių atsiuntė didesnę bausmę nei įkalinimas. / Aurelijos Jašinskienės/15min.lt nuotr.

Trečiadienį E.Gibiežienė, turinti regėjimo negalią, autobusu atvyko į teismą išklausyti nuosprendžio jos sūnaus Norberto Narmonto žudikui. „Jei jau į visus posėdžius važiavau, reikėjo ir į paskutinį“, – teigė moteris.

Tris vaikus užauginusi moteris teisėjo skaitomą nuosprendį išklausė ramiai. Ji teigia, kad per tuos metus su netektimi susigyveno, tačiau vis dar kyla daug klausimų bylos tyrėjams. Kodėl paiešką vykdė atmestinai? Kur dingo sūnaus telefonas? Išgirdusi apie pradingusius ir nesėkmingai ieškomus žmones E.Gibiežienė, prisiminusi savo skaudžią patirtį, pataria: atidžiau stebėti aplinką, kurioje paskutinį kartą buvo pradingėlis.

Nuteistas kalėti, bet nekalės

10 metų laisvės atėmimo bausmė, bet kartu ir atleidimas nuo jos vykdymo. Tokį nuosprendį 58-erių plungiškiui Artūrui Čiuželiui trečiadienį paskelbė Klaipėdos apygardos teismas. Atsižvelgta į tai, kad tardymo izoliatoriuje stiprų insultą patyręs ir dabar paralyžiuotas vyras tapo neįgalus.

Anot prokuroro Jurijaus Petuchovo, teismų praktikoje tai gana retas reiškinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne