Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dviejuose narkotikų platinimo taškuose – po šimtą gramų kanapių ir amfetamino

Marijampolės apskrities policija pranešė nustačiusi du apskrityje veikusius narkotikų platinimo "taškus" ir sulaikiusi juose prekiavusius vyrus. Pas Jurbarko gyventoją pareigūnai aptiko apie 100 gramų amfetamino ir kitų narkotikų, o Kalvarijos savivaldybėje vyras prekiavo kanapėmis, jų taip pat rasta apie šimtas gramų.
Sulaikyti įkalčiai
Sulaikyti įkalčiai / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Trečiadienį Marijampolės apskrities Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai Jurbarke sulaikė asmenį, platinantį psichotropinę medžiagą – amfetaminą. Tuo pačiu metu buvo sulaikytas ir amfetamino įsigijęs Jurbarko miesto gyventojas.

Kratų metu pas įtariamuosius gyvenamosiose vietose rasta ir paimta galimai psichotropinės medžiagos – amfetamino bei neaiškios kilmės galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Iš viso kratų metu rasta ir paimta apie 100 gramų galimai psichotropinių medžiagų.

Per šių metų birželio mėnesį tai jau antra tokia Marijampolės kriminalistų operacija, kurios pagrindinis tikslas užkardyti narkotinių ar psichotropinių medžiagų platintojų veiklą Marijampolės apskrityje.

Birželio 14 dieną Marijampolės apskrities pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje sulaikė šios savivaldybės gyventoją, platinusį narkotines medžiagas – kanapes. Sulaikymo metu buvo sulaikyti ir narkotinių medžiagų – kanapių įsigiję asmenys. Kratos metu įtariamojo naudojamame garaže bei automobilyje rasta ir paimta apie 100 gramų narkotinės medžiagos – kanapių.

Po įvykių pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl narkotikų platinimo, tyrimus kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas