Ekspertai patvirtino, kad Nevėžio upėje rasta septyniolikmetė ir kūdikis nuskendo

Panevėžio rajone dingusią septyniolikmetę ir kūdikį surado Nevėžio upėje. Ekspertai penktadienį viešai patvirtino, kad mergina ir naujagimis užduso, vandeniui patekus į kvėpavimo takus.
Ledas
Iliustracinė nuotrauka: upė / 15min.lt/Audriaus Gavėno nuotr.

Primama, kad antradienį Panevėžio rajono policijos komisariatas dėl iš namų išėjusios ir dingusios septyniolikmetės paskelbė paiešką. Trečiadienį apie 10 val. negyva mergina surasta Panevėžio rajone, Raguvoje.

Nustatyta, kad bendruoju pagalbos telefonu dėl ryte dingusios septyniolikmetės pranešta tik antradienį apie 19.30 val. Gavę pranešimą, Panevėžio apskrities VPK kinologai, kriminalistai, to paties komisariato Panevėžio rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo dingusios merginos paiešką.

Gauta duomenų, kad mergina, galimai, laukėsi kūdikio. Tamsa sutrukdė pareigūnams tęsti paiešką, tačiau kinologams su šunimi pavyko nustatyti galimą vietą, kur merginos pėdsakai baigėsi, – tiltas per Nevėžio upę.

Panevėžio apskrities VPK praneša, kad trečiadienį į pagalbą pareigūnams atvykę Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojai Nevėžio upėje Panevėžio rajone, Raguvoje, rado ieškomos septyniolikmetės ir naujagimio kūnus.

Pradėjus ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, paaiškėjo, kad mergina ir naujagimis užduso, vandeniui patekus į kvėpavimo takus.

Merginos šeima žinoma ir policijos pareigūnams, ir socialinei darbuotojai, ir Vaikų teisių apsaugos tarnybos specialistams. Motina anksčiau bausta už vaikų nepriežiūrą. Šeima priskiriama socialinės rizikos šeimų grupei.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento