Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gausus sniegas naktį Vilniuje pridarė bėdų: nesuvaldytas taksi automobilis slidžioje gatvėje gabalais ištaškė visuomeninio transporto stotelę

Gausus snygis naktį iš penktadienio į šeštadienį slidžiose Vilniaus gatvėse tapo ne vienos avarijos priežastimi. Laisvės pr. nesuvaldytas taksi automobilis įsirėžė ir visiškai suniokojo visuomeninio transporto stotelę.
Avarija Vilniuje, Laisvės pr.
Avarija Vilniuje, Laisvės pr. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Incidentas įvyko apie 4 val. priešais prekybos centrą „Mada“. Karoliniškių link važiavęs taksi automobilis „VW Caravelle“ nuslydo nuo kelio, sukdamasis rėžėsi į visuomeninio transporto stotelę ir ją visiškai suniokojo.

Automobilio vairuotojas vėliau sakė, kad į staiga prieš atvažiuojančią mašiną išbėgo žmogus. Vyras tvirtina, kad stabdžius nuspaudė nenorėdamas partrenkti pėsčiojo. Automobilis tapo nevaldomas ir nuskriejo tiesiai į stotelę.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, taksi vairuotojas buvo blaivus.

Vilniuje visą naktį gausiai snigo. Nors sniego valytuvai sostinės gatvėmis taip pat važinėjo per naktį, jų darbo rezultatų beveik nesimatė. Nuvalytą gatvę tuoj pat padengdavo šviežias sniego sluoksnis. Tai tapo ne vienos avarijos priežastimi. Beveik tuo pat metu, kai taksi rėžėsi į visuomeninio transporto stotelę, Ukmergės g. ir Perkūnkiemio g. sankryžoje automobilis partrenkė per gatvę bėgusį žmogų.

Nukentėjęs pėsčiasis nepraradęs sąmonės išvežtas į ligoninę.

Dar vienas pėsčiasis kiek anksčiau buvo partrenktas Dzūkų g. O Kairėnuose automobilio nesuvaldė neblaivus vairuotojas. Jo automobilis nuskriejo nuo kelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas